Old School ДжазСинтезис / 10.10.2018, 20:00 ч. / София

Фотосинтезис Арт Център, кафе-градина | 10 Октомври 2018 от 20:00 до 23:00 ч.
Начало: 10.10.2018 (сряда), 20:00 ч.
в
Бар Синтезис,
София, бул."Васил Левски" 57


 
На 10 октомври, предстои седмичната разходка по улиците на Ню Орлиънс.
Вили и компания ще разтърсят Бар Синтезис, част от веселата къща на PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи.
 
Състав:
Велислав Стоянов // Velislav Stoianov - тромбон
Димитър Шанов // Mitko Shanov - контрабас
Николай Данев // Nikolay Danev - ударни
 
  
Нашите приятели от PhotoSynthesis, вярват че фотографията е синтезиране чрез светлина, а светлината създава живот. Ние вярваме, че джазът е майката, бащата, началото и смисъла на музиката. За нас музиката е живот, затова ще се опитаме да творим заедно и да синтезираме същността и красотата на живота. :)

 
За Old School Trombone:
Ако бъдат помолени да опишат звученето на любимия тромбон на Вили Стоянов, повечето които го познават, най-вероятно ще използват думите „мощен”, „силен”, „арогантен”, „експлозивен”, „чудовищен”. И това няма да е лъжа, защото Вили има доста характерен стил на свирене, който трудно може да остане незабелязан. С настоящата програма, с помощта на Димитър Шанов - контрабас и Николай Данев - ударни, Вили иска да ви покаже другата страна на неговия тромбон – нежната и романтична, приемайки предизвикателството да покаже тромбона, като солиращ инструмент. 
 
В програмата са избрани произведения на Дюк Елингтън, Слайд Хемптън, Чарли Паркър, Телониъс Мънк и други, с които Вили ще ви разходи по улиците на Ню Орлиънс и ще ви покаже как е звучал джазът през 30-те и 40-те години на миналия век. 
 
С жизнерадостния си характер, Вили успява да пресъздаде освен енергията на Ню Орлиънс с типичното рагтайм и диксиленд звучене, а също така и любовта между джаза, регето, фънка, хип-хопа и увлича по много заразителен начин публиката.

За да следите Вили, и тромбоновите му странствания, харесайте неговата страничка във Facebook: Вили Стоянов // Vili Stoyanov

 
За PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи:
ФотоСинтезис Арт Център е място за фотография, хора и идеи. Тук под един покрив са събрани най-големият специализиран магазин за фотографска техника; две галерии, в които се случват изложби, прожекции на филми, лекции, дискусии, обучения и всякакви други случки; арт кафе, където ще приютим Вили и неговата банда; принт център и фото школа.
 
Бар Синтезис - бул.Васил Левски 57, до Попа
Всяка сряда
20:00ч.
Вход: 5 лв
 

 
// Други / Други събития | PhotoSynthesis | Октомври 10, 2018
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии