Nikon Z System: Дискусионен панел с участието на Иван Масларов – Джъмбо, Марин Маринов и Симон Вартерян (пълен запис)

// Други / Други събития | PhotoSynthesis | Септември 13, 2018


Трима фотографи имаха възможност да тестват новата безогледална Nikon Z System и ще споделят своите първи впечатления по време на дискусионен панел, който ще излъчим на живо във Фейсбук страницата ни.  

Иван Масларов – Джъмбо, Марин Маринов, Симон Вартерян ще обсъдят опита си с новата камера по време на тестовите снимки и видео и ще отговорят на вашите въпроси. Може да отправяте въпроси към всеки от тях във Фейсбук събитието https://www.facebook.com/events/1120064761493169/ , а също и по време на живото предаване.

Nikon Z System: Live Streams дискусионен панел започва в 17.00 часа на 19 септември и може да го гледате на живо във Фейсбук страницата ни.

Участници:

Иван Масларов - Джъмбо е професионален фотограф и основател на сайта http://photocafe.bg . Има зад гърба си дългогодишен опит в многобройни ревюта и тестове на фото и видео техника.

Марин Маринов се занимава активно с видеография в личните и в професионалните си проекти. Като видеограф в екипа на “Нашият дом е България” стои зад някои от най-любимите и харесвани видео клипове, популяризиращи българските традиции и природа. https://www.facebook.com/ourhomebulgaria/ 

Симон Вартерян е професионален сватбен фотограф с открояващ се собствен стил, който винаги търси различната и неклиширана гледна точка. Създател е на SV Studio – различната сватбена фотография. 

Повече за Nikon Z System можете да прочетете ТУК.
 

“DREAMING” 4K | Shot on the Nikon Z6 Full-Frame Mirrorless Camera from Marin Marinov on Vimeo.

// Други / Други събития | PhotoSynthesis | Септември 13, 2018
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии