Зимно броене в софийските паркове и градини - фотографска изложба на Росен Русинов - 07-27 юни

изложба росен русинов

ЗИМНО БРОЕНЕ В СОФИЙСКИТЕ ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ
Фотографска изложба на Росен Русинов
7-27  юни

ФотоСинтезис Арт Център, бул.Васил Левски 57, галерия-сутерен
Откриване: 7 юни ( четвъртък) от 19.00 часа

Серията от художествени фотографии, представени в експозицията, повеждат зрителя на една спокойна и романтична разходка сред познати и непознати места в парковете на София.  Визуалната идея е реализирана с помощта на абстрактен подход и единна цветова и стилистична рамка в ретро-стил.

В рамките на изложбата ще бъдат представени 28 фотографии в три крайни формата – 115х80; 75х50; 50х55 см – отпечатани на хартия Hahnemühle FineArt Paper. Всички фотографии са с контролиран печат на копията от 1 до 3 или 5 и притежават подписан от автора сертификат по системата Hahnemühle Certificate of Authenticity & Hologram System.
Фотографиите са финализирани с бяло паспарту, антирефлексно стъкло и рамка и ще се предлагат за продажба по време на изложбата и след нея от Фотосинтезис Арт Център, София.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
За автора:
Росен Русинов живее в София и фотографията е важна част от неговия живот. Проявява задълбочен интерес към изобразителното изкуство, дизайна и архитектурата още от ученическите си години. Занимава се фотография още като ученик и студент, но започва да снима активно от 2005 г. Стилът му на снимане е повлиян от десетките години интерес и посещения на изложби за изобразително и модерно изкуство в Европа и Северна Америка.


Има участия в изложбите на Фотографска Академия, Фотосалон Варна, Canon България, Фото-Форум, Bodygraphia, фотограф на месеца в списание B+W Photography, UK.


Снима основно в две категории:
Художествена фотография – Landscape, концептуална фотография, хора и движение;
Street-фотография;


Росен прави първата си самостоятелна изложба в София през 2006. През 2011 г. реализира обща изложба с двама български художници в Прага и Братислава – 12 фотографии, 12 графики, 12 масла. Същата година през месец април открива 2-ра самостоятелна изложба в галерия Алтера, София – „Усещане за море”. Повече за проектите на Росен може да видите на  http://rorus.viewbook.com 
В последните 2 години снима предимно с техниката selective focus - Lensbaby оптика и Tilt-обективи.

Вижте изложбите във ФотоСинтезис Арт Център през юни 2012 г. ►

Фотогалерия: Зимно броене в софийските паркове и градини - фотографска изложба на Росен Русинов - 07-27 юни

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии