Заснемайте професионално изглеждащи снимки без усилия с новия Canon EOS M200

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 26, 2019

Canon Европа представи дългоочаквания наследник на популярния EOS M100 – Canon EOS M200. Подобренията в този безогледален фотоапарат включват усъвършенствано автоматично фокусиране, най-новия процесор Canon DIGIC 8 и новата функция за запис на 4K видео. Снабден с потребителски интерфейс с указания, множество творчески функции и функция за запис на 
вертикална  ориентирабо видео, този модел ви позволява с лекота да преминете от смартфон към фотоапарат и да започнете да споделяте интересни снимки и видео.

Лесно заснемайте впечатляващи, резки изображения
С новия Canon EOS M200 с лекота ще разказвате истории. Потребителският интерфейс с указания е идеален за начинаещи фотографи – с полезни инструкции на екрана плюс допълнителни подсказки и съвети как да постигнете оптимални резултати. 24,1-мегапикселовият заснемащ сензор с размер APS-C е много по-голям от този на смартфоните и заснема детайлни изображения, които изглеждат резки и впечатляващи, дори когато ги увеличите или изрежете, за да ги споделите в социалните мрежи. 

Най-новият процесор на Canon - DIGIC 8, с който е оборудван моделът, осигурява нови функционалности, както и отлично качество на изображението. С ISO чувствителност от 100 до 25600, процесорът предотвратява размазването на изображението и намалява шума в изображението, когато снимате при слабо осветление. 

Фотоапаратът е оборудван с технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon, която осигурява заснемане на професионално изглеждащи видео и снимки, като поддържа движещите се обекти на фокус с ефектно разфокусиране на фона. Също така новата функция „AF с разпознаване на очи“ улеснява заснемането на портрети, като автоматично поддържа фокуса върху очите. 
Сензорният LCD дисплей на Canon EOS M200 се завърта на 180 градуса и превъзхожда смартфона в заснемането на селфита. Режимът „Селфи“ на фотоапарата позволява лесно задаване на различни настройки, като регулиране на нивото на яркостта и например разфокусиране на фона. За първи път във фотоапарат EOS бутонът за запис на видео е показан на сензорния дисплей в режим „Видео“ – идеално разположен за лесна работа при запис на влогърски видеоматериали, когато дисплеят е завъртян на 180 градуса. С този фотоапарат можете да записвате вертикално ориентирано видео, за да бъде оптимизирано за споделяне в социалните мрежи още със заснемането.

Canon EOS M200 издига потенциала за разказване на истории на по-високо ниво с функцията „4K видео от последователни кадри“ и функцията за извличане на единични кадри от 4K видео.

Освободете творческия си потенциал: 
Canon EOS M200 разполага с множество настройки и функции, които позволяват на любителите, преминали от смартфон към фотоапарат, да улавят мига по нови находчиви начини. Той включва функцията „Творческа помощ“ на Canon, както и набор от филтри, ефекти и функции за настройване на цветовете, които можете да приложите към изображението преди или след като бъде заснето. Можете също така да добавяте ефекти към заснетите снимки чрез набор от творчески филтри, включително “Черно-бяло изображение”, „Мек фокус“ и „Рибешко око“. 

Съвместимостта с креативната гама обективи EF-M разширява още повече потенциала на Canon EOS M200. Телеобективите, широкоъгълните обективи и макрообективите EF-M предоставят богати изразни възможности, а пълната гама обективи EOS е достъпна чрез използването на адаптер EF-EOS M.
 
Изключително опростен, просто невероятен, Canon EOS M200 ще бъде наличен от октомври 2019 г.
 
 
Основни технически характеристики: 
 
    • 24,1-мегапикселов APS-C сензор
    • Технология Dual Pixel CMOS AF
    • Запис на 4K видео и 120 кад/сек HD видео
    • Въртящ се на 180˚ сензорен дисплей
    • Творческа помощ
    • Bluetooth и Wi-Fi
    • Изключително компактен
    • Видео от таймлапс видео


 
 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 26, 2019
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии