Запознайте се с новия Olympus Tough TG-6


Olympus представи Tough TG-6 - новият флагман на серията подводни фотоапарати Olympus. Тези модели издържат на всякакви условия, включително и под вода. Апаратът отговаря на всички Olympus стандарти за здравина и за качество, но има добавени и много екстри, гарантиращи запечатване на най-малките детайли. Това, което трябва да се отбележи са няколкото нови подводни режими, добавените макро възможности и по-добрият дисплей с висока резолюция.

Създаден за приключения
Tough TG-6 е създаден като надежден и компактен партньор за най-тежките фотографски задачи. Този модел е водозащитен до дълбочина 15m, прахозащитен, студозащитен до -10°C, оцелява при падане от височина до 2.1м, издържа тежест до 100кг. Освен това е с двоен панел на стъклото, който предпазва от замъгляване и изпотяване. Има нова приставка (LB-T01), с която допълнително можете да предпазите обектива, както и нов подводен бокс PT-059 за снимки на дълбочина до 45m (предлагат се отделно).
 Както и в предишните модели и тук имаме надеждни сензори за полето, които записват данни като локация, температура на въздуха и водата, надморска височина и др.

Макро система без конкуренция
Забележителни снимки от близко разстояние, възможни благодарение на подобренията във функциите на Tough TG-6. С камерата постигате неща, които човешкото око не може да види самостоятелно. Само на 1cm от лещата до обекта и с максимално увеличение 7x3, камерата записва изображения, които са виждани само през микроскоп. Има 4 режима за макро: Мicroscope, Microscope Control, Focus Stacking и Focus Bracketing.

Богат избор от подводни режими и множество аксесоари
За да се разширят възможностите за подводна фотография, Tough TG-6 е снабден с 5 специални режима - Underwater Wide, Underwater Snapshot, Underwater Macro, Underwater HDR и Underwater Microscope. Всеки от тях е с оптимизирани настройки за различни случаи. Популярният режим Underwater White Balance е с 3 нови опции за подобряване на настройките на цветовете в дълбоки води. Има добавен и нов конвертор за системата - Fisheye Converter FCON-T02 (предлага се отделно).  

 
Новият Tough TG-6 ще бъде по магазините през юли 2019 в 2 цвята – червен и черен.Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии