Nikon представи новия Coolpix W300 - подходящ за всякакви атмосферни условия

Амстердам, Нидерландия, 31 май 2017 г.: Nikon представя новия COOLPIX W300 – компактен фотоапарат, подходящ за всякакви атмосферни условия, с възможност за работа под вода. Този лесен за използване фотоапарат е идеален за любителите на приключения и е готов да бъде с вас навсякъде.
 
С COOLPIX W300 ще направите лесно 16-мегапикселови снимки и 4K/UHD видеоклипове до 30 м под вода без защитен калъф. Този прахоустойчив фотоапарат работи чудесно и на сушата, като не спира да снима и при температури до -10 °C, а удароустойчивото му тяло може да издържи на падане от 2,4 м височина. Широкоъгълният обектив NIKKOR предоставя на потребителите възможността да правят невероятни снимки при ниска осветеност или в мрачна подводна среда. С макро режима можете да направите снимки в близък план на малките чудеса на сушата или във водата. Поддържането на GPS/GLONASS/QZS улеснява поставянето на геотагове на снимките и воденето на дневник при пътуване, а функцията за свързване SnapBridge ви дава възможност да синхронизирате снимките със смарт устройство, докато ги правите, или да използвате смарт устройството си за дистанционно управление. 
 
 
  
Основни характеристики:

Здрава изработка. Забележителни технически характеристики. 
Водоустойчив до 30 м дълбочина без калъф. Удароустойчив при падане от височини до 2,4 м. Защитен от замръзване до -10 ° C, а също така и прахоустойчив.

Изключителни изображения. 
16-мегапикселов CMOS сензор със задно осветление и ясен обектив с f/2,8 и 5-кратно оптично увеличение. 10-кратното Dynamic Fine Zoom удвоява обхвата на обектива, за да доближи още повече действието. 

Невероятни видеоклипове. 
Запишете 4K/UHD 30p видеоклип или Full HD (1080p) клип на сушата или под водата. Новото заключване на AE спомага за снимането на видео с плавни преходи при промяна на светлината, което е особено удобно при снимане под вода.

Ясни и стабилни изображения. 
Бързият автоматичен фокус и впечатляващото петосово хибридно намаляване на вибрациите от Nikon осигуряват бързо, прецизно снимане както на сушата, така и под водата.

Знае къде отивате. Показва къде сте били. 
Новият бутон за функции на фотоапарата ще покаже незабавно върху дисплея GPS данните, броя на предприетите стъпки и отчетените стойности на надморската височина или дълбочината, както и налягането на въздуха или водата.

Изключително лесно управление. 
С удобна ръкохватка, голям дисплей и лесно управление, когато сте под водата или носите ръкавици.

Светът ви чака. Открийте го. 
Отворът за статив на фотоапарата е също толкова полезен за аксесоари като подводната светкавица SB-N10 от Nikon, както и за снимане на филми през интервал със статив.
 
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии