Уъркшоп “Екстремна макрофотография" с Ивайло Петров / 24-25 януари 2015 г. Уъркшоп “Екстремна макрофотография" с Ивайло Петров
24-25 януари 2015 г.
 
(събота и неделя от 10 до 18 часа / с един час почивка за обяд)
 
 
Програма:
 
Събота, 24.01: 
Денят ще започне с въведение и демонстрация на специфичните инструменти, които се използват в макрофотографията, правилните начини да бъдат използвани за постигане на максимално високо качество на изображението, избор на подходящо осветление в зависимост от конкретната задача и нужди за снимания обект.
 
След анализа на всички решения, които фотографът трябва да вземе, Ивайло ще демонстрира заснемането на фотография при увеличение по-голямо от 1:1, като говори за всяка една стъпка от процеса на създаването й.
 
След заснемането на кадъра ще бъдат разгледани различните софтуерни решения за обработката му, изграждането на стабилен и плавен процес за работа по подобен тип фотография и достигането й до финален вид, готов за показване в интернет или печат.
 
Неделя, 25.01:
Участниците в уъркшопа ще имат възможност да работят по свой кадър, използвайки всички налични инструменти от предния ден, за да бъде реализиран той. След това заснетите кадри ще бъдат обработени, анализирани и ще се проведе дискусия за естетиката на подобен тип фотография.
 
 

 
 
-----
 
За лектора:
 
Ивайло Петров (http://www.ivaylopetrov.eu/ и https://www.facebook.com/IvayloPetrovPhotographer) е фотограф, който с еднакъв интерес снима портрети на хора и портрети на мухи и дори намира немалко общи черти при създаването им. Личните му интереси са свързани основно с портретната, концептуална и макро фотография, но успява да прояви търпение само заради последната и затова непрекъснато се старае да предизвиква себе си с различни проекти, хора и идеи. 
 
 
Такса за участие: 120 лв. 
Максимален брой участници в групата - 8 човека
 
Записване за участие: До 15 януари можете да се запишете за участие на photo@photosynthesis.bg; До 2 дни след потвърждаване на заявката е необходимо да заплатите таксата за участие в някой от нашите магазини.
 
При заявка за записване, впишете в полето "Тема / Subject" на съобщението "Seminar" и напишете трите си имена и телефон за връзка. 
 
 
Организаторите си запазват правото за промяна в програмата или отмяна на семинара при липса на достатъчно желаещи, за което ще бъдете своевременно уведомени.
 
Фотографии: Ивайло Петров / всички права запазени
SaveSave

Фотогалерия: Уъркшоп “Екстремна макрофотография" с Ивайло Петров / 24-25 януари 2015 г.

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии