Wacom One Creative Pen Display – компактен графичен дисплей таблет

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Януари 13, 2020

Специлизираната в производството на графични таблети японска компания Wacom представи на пазара нов модел с 13.3" дисплей – Wacom One Creative Pen Display.


Този компактен и достъпен графичен таблет с дисплей е насочен към широк кръг творчески личности – художници, създатели на фотографски и видео съдържание, автори, комбиниращи изображения и текст и др.


Моделът дава възможност за работа с писалката директно върху дисплей с разделителна способност 1920 x 1080 и активна чувствителна зона от 29.5 х 16.5 см. Дисплеят покрива 72% от NTSC цветно пространство и предлага 170° ъгъл на видимост. Специално покритие се грижи за това усещането при работа да се доближава максимално до усещането при работа върху хартия. Корпусът е оборудван с чифт сгъваеми крачета за допълнително удобство.


Леката и ергономична писалка е без батерия и предлага 4096 нива на натиск и висока прецизност, за да виждате на екрана точно това, което рисувате, скицирате или изписвате. Тя е оборудвана със страничен бутон, който може да бъде програмиран да изпълнява различни функции.


В допълнение, Wacom One Creative Pen Display дава възможност за използване на други писалки, като STAEDTLER, Noris digital LAMY, AL-star black EMR Mitsubishi, 9800 Pencil Raytrektab, DG-D08IWP, Samsung, Galaxy Note и Tab S Pen.


Таблетът може да бъде свързан с Mac, PC, а чрез допълнителен адаптер - с Android - основно модели на Samsung Galaxy S и Note и Huawei P20/30 и Mate 20/30.


За старта си на пазара Wacom One Creative Pen Display се предлага с немалък софтуерен пакет:

  • Clip Studio Paint – софтуер за рисуване и скициране
  • Абонамент за 6 месеца за Clip Studio Paint Pro Bamboo Paper – дигитален тефтер от Wacom. Предлага се с премиум само за Windows 10
  • Adobe Premiere Rush – софтуер за снимане, редактиране и споделяне на онлайн видеоклипове. Абонамент за 2 месеца
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Януари 13, 2020

Фотогалерия: Wacom One Creative Pen Display – компактен графичен дисплей таблет

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (1)

minyang743 преди 1333 дни
Здравейте, искам да попитам попадали ли сте на ето този таблет - https://www.xp-pen.com/product/479.html(XP Pen Artist 12 Pro )? Можете ли да дадете някакво мнение за него?
оценка:
0 гласа

Прочети още статии