ВИДЕОХОЛИКА 2011 - покана за участие

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Април 15, 2011

МЕЖДУНАРОДНИЯТ ВИДЕО АРТ ФЕСТИВАЛ ВИДЕОХОЛИКА 2011 отправя покана за участие в тазгодишното 4-то издание на фестивала, което ще проведе от 5 до 12 Август 2011 във Варна.


Събитията, в рамките на ВИДЕОХОЛИКА 2011 ще включват поредица от вечерни видео арт прожекции в открити пространства във Варна, сред които са вътрешният двор на Археологически музей - Варна, задният двор на Варненски куклен театър, сцена Раковина в Морската градина и други. Паралелно с вечерните прожекции, ВИДЕОХОЛИКА 2011 ще представи изложби, презентации и дискусии, отнасящи се до видео изкуството с участието на утвърдени местни и международни арт професионалисти и отличени видео артисти.

Решенията по селекцията на видео арт творбите ще се взимат от 5 членно жури. Кандидатите, спазили крайния срок и условията за участие, ще бъдат допуснати до журиране, което ще се проведе през месец юли 2011. Крайните резултати ще бъдат обявени на кандидатите по електронна поща до 30 юли 2011. Журито ще изготви представителна селекция от 20 видея, които ще бъдат представяни на последващи международни видео арт форуми в сътрудничество с национални и чуждестранни партньори на ВИДЕОХОЛИКА. 

Темата на ВИДЕОХОЛИКА 2011 е свободна.

Тазгодишното издание на ВИДЕОХОЛИКА няма такса за участие.

Приемането на документите и видео арт творбите за участие във ВИДЕОХОЛИКА 2011 ще продължи до 30 юни 2011* и всички кандидатури са добре дошли!

* Кандидатурите трябва да пристигнат преди посочената крайна дата. Кандидатури пристигнали по-късно от обявената дата (30 юни 2010) са невалидни.УСЛОВИЯ И ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТУК (кликнете върху редовете):
 
Условия за участие 
Формуляр за участие  


Повече за фестивала можете да видите на http://www.videoholica.org/


Снимки:
Алекс Касал & Алис Рипол – Бразилия – Пътуване до пъпа на света – 2007
Петер Черба – Унгария / Белгия – BAD H8BIT (Лош навик) – 2010
// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Април 15, 2011
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии