"Видеото: фотография в движение" или как да снимаме страхотни видео клипове с безогледален фотоапарат - oткрит урок с Петър Чолаков - 06.11. / 19:00 ч

// Техника / Представяне | PhotoSynthesis | Ноември 01, 2013

06.11 ( сряда) от 19.00 – 21.00 часа, кафе-галерия,  ФотоСинтезис Арт Център

Петър Чолаков е главен преподавател и фотограф в Great Photo Art. Той е разсеян, често закъснява, мислите се гонят в главата му постоянно, но пък е адски талантлив. Типично за всички хора на изкуството. Неговата сила е репортажната фотография, снимането на събития и на социалната фотография. Доказателство за това е, че през 2005 г. беше номиниран за престижната наградата World Press Photo в категория "Фото есе" и то със снимки, заснети с любителски фотоапарат. Два пъти е носител на наградата BgPressPhoto. 10 години е работил за вестник "Труд". Има и не малък опит в рекламната и модната фотография. Макар неговата страст и призвание да е фотографията, Петър е възпитаник на школата на НАТФИЗ със специалност "Операторско майсторство".

Семинарът е част от седмицата на Panasonic във ФотоСинтезис Арт Център, където от 27 октомври до 14 декември организираме Седмици на Феновете 2013.

Очакваме ви!

// Техника / Представяне | PhotoSynthesis | Ноември 01, 2013
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии