ТВОРЧЕСКО АТЕЛИЕ - ''Рисуване върху стъкло'' - 11.02, София

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Февруари 06, 2012

По случай Деня на влюбените Творческото ателие организира уъркшоп за рисуване върху стъкло. "КРАСИВИ НЕЩА, НАПРАВЕНИ С ЛЮБОВ"

Ще рисуваме с бои върху стъклени предмети – чаши, шишета, вази... Независимо от уменията и таланта ни в рисуването, нека се съберем и изразим  обичта си чрез творчество сътворено от нашите ръце. Предстоящия празник е един прекрасен повод да направим изненада на любимите хора в живота си, които обичаме и уважаваме. Особенно ценни са тези подаръци, за които сме отделили от времето си и сме направили сами
 Заповядайте на извънредното занятие на Творческо Ателие, водено от Надя и Саша, което ще се проведе на 11.01 (събота) от 11 ч в Творческата къща на ФотоСинтезис в София.


Творчеството освобождава от напрежението и стреса и се превръща в един неизчерпаем източник на енергия, който стимулира положителни емоции и допринася за душевната хармония.

Целта на Творческото ателие е да насърчи креативността (творческия заряд у всеки), спонтаността, индивидуалността и личното изразяване, а заедно с това да разтовари след напрегнатото ежедневие. Акцентира се не върху крайния продукт, а на удоволствието от процеса на създаване. В този процес можем да търсим, да изследваме, да опознаваме по-добре себе си, своето вътрешно аз, своите потребности. Изкуството понякога може да ни каже много, то може да е път, начин, средство за откриване на нови дълбини и пространства.
В ателието се използват различни експресивни техники и форми на изкуство: рисуване, експериментална живопис, създаване на колажи, моделиране, а понякога и дори движение...Условия за участие:

За да участвате в ателието не е необходим специален опит и познания, достатъчно е да сте зареден с ентусиазъм и да имате желание да експериментирате.
всички материали са осигурени.
  

Цена:
Цената за участие в едно занятие е 20 лв.

Записване:
За да се запишете за участие е нужно да изпратите предварителна заявка на e-mail: artcenter(at)photosynthesis.bg със следната информация:
Трите ви имена, телефон и e-mail за контакти.
Избраната тема и дата на провеждане.
В полето „Subject” посочете темата и датата на избрания семинар: "Risuvane varhu staklo" - 11.01.
Ще получите потвърждение.

Заплащане:
След като получите потвърждение за участие, е необходимо да заплатите съответната сума в някой от
нашите магазини

Място на провеждане:
София, ул. "Юри Венелин" 9.
(
Групата се събира в 10.45 в АртЦентър Фотосинтезис на бул. "Васил Левски" 57, откъдето ще бъде съпроводена от една от водещите до Творческата къща)


Повече информация за водещите, както и програмата на следващите творчески дейности можете да видите  ТУК


 Очакваме ви!

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Февруари 06, 2012
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии