ТВОРЧЕСКО АТЕЛИЕ - ''Игра на линии и цветове'' - 17.01, София

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Януари 13, 2012
Заповядайте на първото занятие на Творческо Ателие, водено от Надя и Саша, което ще се проведе на 17.01 (вторник) от 19 ч в Творческата къща на ФотоСинтезис в София.

"ИГРА НА ЛИНИИ И ЦВЕТОВЕ"

„Като стилов елемент линията е израз на движение. Тя води окото през своята символична същност в трепета на живота.”                                 
                                  /Чавдар Мутафов/

Живеейки ние се изразяваме, волно или неволно, чрез всичко което сме, което вършим или не вършим. Изразяваме се чрез облеклото си, чрез мимиките на лицето, жестовете на тялото, чрез тона на нашия глас. Линията остра, начупен, навита на спирали, тъмна, плътна или нежно поставена на листа също толкова много изразява.

Ако обичате да експериментирате, да се забавлявате и да позволявате на душата си да се изразява; ако искате да откривате и преживявате нови неща, и обичате играта на линиите и цветовете, този час и половина в ателието може да се превърне за вас в едно зареждащо, творческо пътешествие.
 
 

Творчеството освобождава от напрежението и стреса и се превръща в един неизчерпаем източник на енергия, който стимулира положителни емоции и допринася за душевната хармония.

Целта на Творческото ателие е да насърчи креативността (творческия заряд у всеки), спонтаността, индивидуалността и личното изразяване, а заедно с това да разтовари след напрегнатото ежедневие. Акцентира се не върху крайния продукт, а на удоволствието от процеса на създаване. В този процес можем да търсим, да изследваме, да опознаваме по-добре себе си, своето вътрешно аз, своите потребности. Изкуството понякога може да ни каже много, то може да е път, начин, средство за откриване на нови дълбини и пространства.
В ателието се използват различни експресивни техники и форми на изкуство: рисуване, експериментална живопис, създаване на колажи, моделиране, а понякога и дори движение...Условия за участие:

За да участвате в ателието не е необходим специален опит и познания, достатъчно е да сте зареден с ентусиазъм и да имате желание да експериментирате.
всички материали са осигурени.
  

Цена:
Цената за участие в едно занятие е 20 лв.

Записване:
За да се запишете за участие е нужно да изпратите предварителна заявка на e-mail: artcenter(at)photosynthesis.bg със следната информация:
Трите ви имена, телефон и e-mail за контакти.
Избраната тема и дата на провеждане.
В полето „Subject” посочете темата и датата на избрания семинар: "Igra na linii i cvetove" - 17.01.
Ще получите потвърждение.

Заплащане:
След като получите потвърждение за участие, е необходимо да заплатите съответната сума в някой от нашите магазини

Място на провеждане:
София, ул. "Юри Венелин" 9.
(Групата се събира в 18.45 в АртЦентър Фотосинтезис на бул. "Васил Левски" 57, откъдето ще бъде съпроводена от една от водещите до Творческата къща)


Повече информация за водещите, както и програмата на следващите творчески дейности можете да видите  ТУК


 Очакваме ви!
// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Януари 13, 2012
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии