Светът на водата - фотографска изложба на Деян Косев / 28.09 - 25.10.2017 / София

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 28 Септември 2017 - 25 Октомври 2017

Откриване:  
28.09 (четвъртък), 19:00 ч.
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул. "Васил Левски", 57
Изложбата може да бъде видяна до 25.10.2017г.


Въздухът и Земята, Огънят и Водата...

Това са Четирите елемента. Когато те се съберат, това значи Живот. Животът тук и сега. В нас, с нас, покрай нас. Ние се усмихваме, жадуваме, мечтаем, обичаме, грижа ни е... Защото тук и сега сме. Както сме и в огромната си част съставени от Водата. Но тя
е много повече от нас. Тя е дъждът, който оживява цялата Природа. Тя е Океанът, който прегръща цялата ни планета. Тя е тази, която прави от пустинята - цветна градина... Тя ражда Живота. И го отразява. С Безусловна Любов.

В тази изложба са образите вътре във водата. Появяващи се и променящи се с огромна скорост. Едно поредно доказателство, че Мигът е всичко. Тук и сега.За автора:
Деян Косев е роден на 21 октомври 1966 г в гр. Казанлък. Учил, ходил и практикувал. Медицина, катерене, планинарство, изящни изкуства, фотография. Там някъде животът го е сблъскал с Кольо Пейчев. Човекът, който му е дал... Покрай този Учител, Деян се е запознал с такива Фотографи като Александър Иванов, Бедрос Азинян и е станал съпричастен с групата им. Казанлъшката фотографска школа, съдържаща и основополагаща се на много имена и уникални фотографии...

Деян Косев няма биография. Миналото е отминало, настоящето предстои... Един древен лечител е казал : " Най-доброто лекарство за хората е Любовта и Грижата." Намерил се някой да попита: " Ами ако не помогне?"
Мъдрецът отговорил: " Ами тогава увеличи дозата!"..


В следващото видео можете да видите кадри от откриването:
 
// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Септември 28, 2017

Фотогалерия: Светът на водата - фотографска изложба на Деян Косев / 28.09 - 25.10.2017 / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии