SURREAL FASHION с MISS ANIELA и NIKON - семинар / 25-27.07.14 - 50% остъпка за семинара за собственици на Nikon!

SURREAL FASHION

с MISS ANIELA

и Профайлд ООД – официален дистрибутор на Nikon за България

25-27 юли 2014

50% по-ниска цена за семинара с MISS ANIELA за всички притежатели на фотоапарати Nikon!

Непосредствено след представянето на новият Nikon D810, ви предоставяме въможност да се срещнете лице в лице с един от фотографите, участвали в създаването на рекламните снимки за модела – Натали Дибиж (Natalie Dybisz), известна с артистичния си псевдоним Miss Aniela (http://www.missaniela.com/).

Защо изкуството й е толкова сюрреалистично и как превръща своите идеи в реалност можете да научите от самата Натали. По време на лекцията преди откриването на изложбата си, тя ще разкрие от къде черпи вдъхновение и какво я кара да продължава да търси нови предизвикателства.

Откриването на нейната изложба Surreal Fashion (http://www.surrealfashion.co.uk/) в галерията за фотография Synthesis ще ви даде възможност да скочите в заешката дупка и да се озовете в един друг, много пъстър и много приказен свят.

Всички желаещи ще могат да почерпят и съвсем директно от нейният опит в рамките на двудневен семинар Surreal Fashion, който ще реализираме на интересна локация.

На разположение на участниците за тест и снимки ще бъде новият Nikon D810, както и модел, екип от стилисти и гримьори и, разбира се, самата Натали Дибиж, която ще разкрие тайните на сюреалистичните си снимки, демонстрирайки целият работен процес – от стайлинга до финалното изображение.

Програма

25.07 - лекция и откриване на изложбата
18:30 – 19:45 Лекция с лектор Натали Дибиж (Miss Aniela)

Място: Червената зала в Център за култура и дебати Червената къща
Адрес: ул. Любен Каравелов 15, София
ВХОД СВОБОДЕН!
Лекцията ще се проведе на английски език. Ще бъде осигурен превод.


20:00 Откриване на изложба “Surreal Fashion” на Натали Дибиж (Miss Aniela)
Място: Галерия за фотография “Synthesis”
Адрес: бу. Васил Левски 57 (до Попа), София
Изложбата ще бъде достъпна за посещения до 25.08.2014

26.07 - Уъркшоп Ден 1
Денят ще започне с дискутиране и разясняване на концепцията „фотосесия и локация” и особеностите, които тя носи със себе си, като запознаване с мястото и подбиране на подходящ стайлинг за него.
Силно повлияна от сюреалистичното, Натали търси места със собствен с характер, които сами по себе си носят заряд и вдъхновяват. Познаването на наличното естетсвено и изкуствено осветление е основна част от подготовката за получаване на крайният резултат.

След дискусията, Натали ще демонстрира начина си работа в демо сесия, в която ще говори за избора на обективи, осветление и настройки, а всички участници ще имат възможност да изпробват наученото. Следва обсъждане на резултатите, с което снимачният ден ще приключи.

27.07 - Уъркшоп Ден 2
Вторият ден на уъркшопа е почти изцяло свързан с пост-обработката. Натали ще понаже способите си за получване на така характерното за нея приказно, пъстро и изпълнено с живот изображение. Ще имате възможност да обсъдите по-общо изкуството на фотографията и да разберете нейната формула и философия на успех.


Уъркшопа ще се провежда изцяло на английски език. Превод няма да бъде осигурен, за пълноценно участие в събитието владеенето на английски език е препоръчително.

 

Брой на участници в уъркшопа: максимум 12 души;


Цена за участие: 399 лв. с ДДС на участник. За записалите се до 15.07.2014 - 379 лв. с ДДС.
В цената е включено:
• право на участие в първият и вторият ден на уъркшопа
• лек кетъринг по време на уъркшопа


Записване:
• в офиса на Профайлд ООД след заплащане на цялата сума. Офисът се намира на адрес София, бул. България 49А, етаж 4, офис 29.
• чрез заплащане на цялата сума по банков път и след като изпратите имейл на
events@profiled.net с вашите име, телефон и адрес. Желаещите да платят чрез банков превод е необходимо да се обадят предварително на телефон 02 8500350, за да резервират мястото си (ако има такова свободно). Мястото ще бъде резервирано за период от два дни, в който трябва да извършете плащането и да изпратите имейл.


Банкова сметка: IBAN BG70 RZBB 9155 1068 0012 10
BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Участие във фотопленер
При желание за издаване на фактура е необходимо ЕГН (за частни лица) или данни на фирма (за юридически лица).


Повече информация може да получите на телефон 02 8500350 или на имейл
events@profiled.net


Организаторите си запазват правото за евентуални промени в програмата, които ще бъдат упоменати изрично.

 

SaveSaveSaveSave

Фотогалерия: SURREAL FASHION с MISS ANIELA и NIKON - семинар / 25-27.07.14 - 50% остъпка за семинара за собственици на Nikon!

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии