Среща-разговор с фотографа Енджи Палмаи / 20.01.20, 19:00 ч. / София

Фотосинтезис Арт Център, кафе-галерия | 20 Януари 2020 от 19:00 до 21:00 ч.

20 януари, понеделник, 19.00 часа
ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия

София, бул. "Васил Левски" 57
Вход: свободен
Работен език: английски

Нашият гостуващ артист от Будапеща – Енджи Палмаи ще сподели своя творчески опит в областта на фотографията и стила. Тя ще говори за визуалния език на различни модни и лайфстайл марки, културни връзки, изследвания и концепции за визуален разказ. Също така тя ще направи "миниуъркшоп" за това как се редактират фотографски проекти и как чрез изображенията да открием нови връзки.

Енджи Палмаи преподава от 12 години Мода и визуална култура в Училището по дизайн KREA в Будапеща, също така и модна фотография. Занимава се с консултации, творческо управление, стайлинг, фотография. В продължение на няколко години е била член на Международната федерация на журналистите като културен фотодокументалист.


Енджи Палмаи е в България по покана на Унгарски институт във връзка с откриване на нейната фотоизложбата – THE JОURNEY MATTERS
22 януари, сряда, 18.30 часа Галерия на Унгарския културен институт
По случай Деня на унгарската култура – 22 януари

The Jоurney Matters (проект на Студио Atelier, специализирано във визуализиране на лайфстайл и модни марки) започва като лична документална серия на Енджи Палмаи, колекция от визуални есета на тема пътуване, лични моменти и новооткрити места. По-късно проектът еволюира в множество проекти за клиенти, включително за хотели, туристически агенции, лайфстайл брандове и частни клиенти. Визуалните есета са организирани и редактирани с творчески подход и артистичен дух, свързващи любовта към фотографията и самия живот.
The Jоurney Matters възхвалява радостта от ваканцията с плажовете, с топлината на слънчевите лъчи и събраното на едно място семейство. Тя споделя любовта към редките и неочакваните моменти – да напуснеш стаята, за да откриеш нещо лично. Снимките често са черно-бели и от тях струи носталгия и неподвластен на времето разказ.

С подкрепата на: Банка ДСК, Photosynthesis, Fashion Inside Club
Изложбата ще продължи до 18 февруари 2020 г.


Фотогалерия: Среща-разговор с фотографа Енджи Палмаи / 20.01.20, 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии