Снимайте и споделяйте с новия модел D3400 DSLR фотоапарати на Nikon

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 17, 2016
Амстердам, Нидерландия, 17 август 2016 г.: Nikon представя новия D3400 – D-SLR с формат DX, който улеснява снимането и незабавното споделяне на вашите снимки. D3400 е първият модел D-SLR на Nikon за начинаещи, включващ SnapBridge, което го прави идеален за тези, които искат да се потопят в истинската фотография и които обичат да споделят снимките си в движение.


SnapBridge на Nikon използва технологията Bluetooth® low energy, която позволява на фотоапарата да поддържа постоянна връзка с вашето електронно устройство. Потребителите на D3400 могат автоматично да синхронизират снимките независимо къде се намират. Вземете телефона си, който е сдвоен с фотоапарата, и снимките ще са там, готови за споделяне. Те са богати на детайли благодарение на 24,2-мегапикселов сензор с формат DX, мощния процесор EXPEED 4 и обектива NIKKOR на фотоапарата. Насладете се на свободата да заснемате страхотни снимки при слабо осветление и да създават портрети с плитък фокус. В допълнение към снимките функцията D-Movie на Nikon улеснява създаването на видео клипове в кинематографичен стил. Дори начинаещите кинематографи могат лесно да заснемат филми единствено с наличната светлина.

Допълнителни функции:
D-SLR, който не спира да снима: можете да правите до 1200 кадъра с едно зареждане, благодарение на нискоенергийния дизайн на фотоапарата и батерията с голям капацитет. 
Идеален за слабо осветление: ISO 100 – 25600!
Ръководен режим: за начинаещи в снимането с D-SLR, ръководният режим демонстрира как да регулират настройките на фотоапарата.
Предимството на D-SLR на Nikon: бърза скорост, прецизност и удобство на използване благодарение на системата за автоматично фокусиране и ясния оптичен визьор. 
D-movie: записва плавни Full HD видео клипове с честота до 50p/60p. 
Разширяема система: съвместим с пълната гама обективи NIKKOR с формат DХ и светкавици Speedlight на Nikon.
Комплекти: D3400 се предлага в няколко различни комплекта, които включват тялото на фотоапарата и един или два обектива NIKKOR. За лесно ежедневно снимане използвайте гъвкав стандартен вариообектив или достигайте чак до хоризонта с комплект, който включва обектив AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR. Комплектите с обективи AF-P NIKKOR са идеален избор за кинематографи, тъй като тези обективи фокусират бързо и тихо, което позволява безшумно създаване на плавни видео клипове.

 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 17, 2016

Фотогалерия: Снимайте и споделяйте с новия модел D3400 DSLR фотоапарати на Nikon

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии