Рисуване върху тяло и отворена фотосесия във PhotoSynthesis Варна - 22.09

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Октомври 01, 2007

На 22 септември, в магазина и студиото на PhotoSynthesis във Варна, си дадоха среща две изкуства - рисуването върху тяло и фотографията.
 

След като  Веждин Хасанов, победител на Body Art феста София 2004 г. изрисува изкусно върху модела вариация на PhotoSynthesis - мотиви, четиринадесетте записали се предварително за участие фотографи получиха възможност да интерпретират по свой начин комбинацията от тяло и шарки в студиото на магазина.

Разбира се, освен официално участващите във фото-сесията професионалисти и любители, на веселата случка присъстваха и много други приятели на фотографията, а и немалко случайни минувачи, които се радваха на изкуството на Веждин и красотата на модела през стъклото на витрината или наблюдавайки "живото предаване" на мониторите в магазина.

Имаше и такива, които набързо запечатваха моменти  от шоуто в мобилните си телефони и отминаваха :-)
 

Най-интересно стана обаче, когато моделът и фотографите влязоха в студиото. За да не се чувстват съвсем усамотени, ние от PhotoSynthesis бяхме инсталирали камери и там, което даде възможност на всички желаещи да видят майсторите на обектива в действие. Безспорно, най-ефектен беше г-н Леземан, който всеотдайно разясняваше (и показваше) на модела какво е необходимо, за да се получи добра снимка. 

Веселата и непринудена атмосфера отпусна дори онези участници, които за пръв път влизаха в студио и те също се развихриха, вещо подпомогнати от екипа на магазина.

Необработените резултати от сесията изглеждаха впечатляваващо и обещаващо, с нетърпение очакваме финалните версии на творбите :-)

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Октомври 01, 2007
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии