Представяне на първия от "светата троица" светлосилни зумове - Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Февруари 14, 2019

Nikon представи NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S - професионален обектив, който има изключително компактна конструкция, усъвършенствана оптика и цялостна изолация срещу въздействието на атмосферните условия.

Този обектив осигурява великолепни резултати при снимки и видео клипове. Остротата е изключителна по целия кадър, а Multi-Focus System позволява снимането в близък план да превъзхожда всички съществуващи днес 24 – 70 мм пълнокадрови обективи. Отблясъците в обектива се редуцират ефективно благодарение на новото ARNEO покритие, а широкият Z байонет и заоблената 9-ламелна диафрагма с постоянна f/2.8 позволяват изящни ефекти. Бокето плавно прелива към краищата на кадъра и изглежда естествено красиво.

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S е изцяло защитен от атмосферните влияния и е готов да издържи на интензивна ежедневна професионална употреба. Много параметри на снимане могат да се регулират директно от обектива, повече отколкото всякога преди.


Основни характеристики:

Ултрарязък: чудесни резултати от край до край. Изключителни работни характеристики за снимане в близък план (минимално разстояние на фокусиране 0,38 м).

Усъвършенстван оптичен дизайн: 17 елемента в 15 групи с антирефлексно покритие ARNEO и нанокристално покритие.

Пръстен за управление с възможност за персонализиране: ръчно фокусиране (по подразбиране), безшумно управление на диафрагмата (перфектно за безстепенно управление на диафрагма по време на видеозапис) или компенсация на експозицията.

Бутон L-Fn (lens function): задаване на до 21 различни функции. От заключване на АФ до мерене, клин и други.

OLED панел с екран с информация: бърз преглед на стойността на диафрагмата, разстоянието на фокусиране, фокусното разстояние на обектива и дълбочината на рязкостта.

Здрава и компактна конструкция: здрава и компактна конструкция с цялостна изолация защитаваща от прах и влага. 


// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Февруари 14, 2019

Фотогалерия: Представяне на първия от "светата троица" светлосилни зумове - Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии