Представяне на новия Sony α7R III с Енчо Найденов / 23.11.2017, 19:00 ч. / София

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 23 Ноември 2017 от 19:00 до 21:00 ч.
Начало: 23.11 (четвъртък), 19.00ч. 
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул. "Васил Левски"57

Sony α7R III, новото попълнение в серията пълноформатни безогледални фотоапарати на Sony, вече е наличен в България и Енчо Найденов ще сподели първите си впечатления от модела – 23.11 от 19.00 ч. в кафе-галерията на ФотоСинтезис Арт Център.
 
Sony α7R III α7R III комбинира 42.4 MPi Exmor R CMOS сензор за изображения с висока резолюция и задна подсветка заедно с впечатляващи скорости на заснемане при до 10 кадъра в секунда с пълно AF/AE проследяване, както и изключително 4K качество на видеото и снимките, широк 15-стопа динамичен обхват, висока чувствителност с почти изцяло намаляване на шума, както и много други.

С тези мащабни възможности и със своето компактно, леко тяло, този фотоапарат дава заявка да бъде един изумително гъвкав и функционален инструмент в ръцете на фотографи и видеооператори. 

За лектора:
Енчо Найденов работи в областа на модната и рекламната фотография и преподава в НБУ. На него дължим едни от най-естетските визии по страниците и кориците на почти всички модни и лайфстайл списания у нас.  Работил е за списания: ЕВА, AMICA, BEAUTY, ELLE, Harper'Bazzar, Madame Figaro, Moda, Playboy. Реализирал е кампании на много от водещите марки у нас. 

Вижте повече проекти на Енчо Найденов на http://enchonaydenov.com/.

Очакваме ви! Входът е свободен!
// Техника / Представяне | PhotoSynthesis | Ноември 23, 2017
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии