Представяне на Osmo+

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 25, 2016
DJI представи своя нов модел Osmo+ - първата стабилизираща система с интегрирана камера с варио-обектив. Камерата позволява заснемането на 12MP снимки и стабилизирано видео с разделителна способност до 4K. Системата предлага възможност за прикрепяне на мобилно устройство за видео стрийм посредством високоскоростна Wi-Fi връзка. 

Погледнете отблизо  
Приближете се към обектите си със 7-кратното варио на Osmo+, (3.5× оптично и 2× цифрово приближение без загуба на качеството). Еквивалентът на фокусното разстояние на вариото е от 22mm до 77mm. Това дава по-големи възможности за контрол на композирането на кадъра от когато и да било.
 
 
 
Висококачествена стабилизация 
Osmo+ използва подобрен вариант на стабилизиращата технология, вградена в предишния модел на марката Osmo. Системата е оптимизирана така, че да задържи камерата в избраната позиция независимо от движенията на оператора - както при заснемане на видео, така и на единични снимки. 
Селфита в движение  
Възможността за фокусиране още от 0.5 м от обекта ви дава възможност да бъдете на фокус, докато снимате своите екшън селфита. Просто натиснете спусъка три пъти, за да влезете в селфи режим.
 
 
Таймлапс без допълнително оборудване  
Уловете хода на времето по-лесно от всякога. Просто маркирайте начална и крайна точка на движение на камерата и натиснете ‘Start’ за да съзадете феноменални таймлапс проекти. 
Детайлна панорама  
Снимайте големи и детайлни панорамни кадри, използвайки само Osmo+ и смартфон. Функцията за снимане на панорами на камерата автоматично заснема и сглобява 9 отделни снимки в една впечатляваща панорама.
 
 
Дълги експонации 
Използвайте Osmo+ за дълго експониране дори без статив. Osmo+ ще задържи камерата абсолютно неподвижна, за да можете да снимате безпроблемно от ръка.  
Мощна камера   
Снимайте резки и ясни 4K клипове с 30fps и 1080p/120fps, с отличен звук, благодарение на включения в комплекта микрофон FlexiMic или 12-мегапикселови снимки в Adobe DNG RAW.
 
 
Оборудвайте се с всичко необходимо  
Osmo+ поддържа присъединяватено на различни аксесоари, за да можете да я ползвате във всяка ситуация - върху статив, велосипед или селфи стик.
 
SaveSaveSave
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 25, 2016
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии