Появяване и изчезване - фотографска изложба на Боро Рудик / 21.07.2015 19:00 ч. / София

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Юли 13, 2015Откриване: 21 юли (вторник), 19:00 часа
в 
Галерия за фотография SYNTHESIS
София, бул.”Васил Левски”55

Изложбата може да бъде видяна от 21.07 до 07.08.2015

 “…През половината ни живот сме будни, другата половина спим, половин живот с отворени очи, половин със затворени… приели сме илюзията, че светът наистина се появява и изчезва. Разделили сме света и живота ни на две половини: тази, която виждаме, в чието съществуване сме убедени и тази, която не виждаме и към която се отнасяме сякаш не съществува.

С майсторския си тематичен цикъл от артистични фотографии, Боро Рудик предизвиква тази дихотомия. В неговите възторжени моменти на вдъхновение, той показва как да се освободим от сляпата вяра в зрението. А именно, той успява да докаже, че зрението не е арбитър, който залужава нашето безусловно доверие” (Ферид Мухик).

Боро Рудик (Кочани, 1954) учи в Скопие и завършва факултета по електроинжинерство и информационни технологии. В своята многолетна кариера, освен артистична, е работил по рекламна фотография и фотодизайн. Той работи с някои от най-успешните рекламни агенции като фотограф, автор в няколко монографии и книги, както и като главен оператор в около тридесет музикални и рекламни клипа.
Носител е на най-високата фотографска титла – майстор на фотографията на фотографската асоциация на Македония. Има множество самостоятелни фотографски изложби в Истанбул, Солун, Бурса, Нюрнберг, Белград, Кран. Живее и работи в Скопие.

http://www.bororudic.com/
 

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Юли 13, 2015

Фотогалерия: Появяване и изчезване - фотографска изложба на Боро Рудик / 21.07.2015 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии