Победителите в конкурса на летище София

фото конкурс на летище СофияСветлан Симов е победител във фотоконкурса „Металните птици на Летище София”

Конкурсът бе обявен от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, и „Летище София” ЕАД, под патронажа на министър Александър Цветков.

Във фотоконкурса участваха 61 фотографи със 148 фотоснимки. Авторитетно жури с председател министър Александър Цветков и членове: гл. ас. д-р Николай Милев - преподавател по „Кино, реклама и шоубизнес” в Нов Български Университет, Владислав Симеонов - оператор в БТВ и Александър Иванов – изявен български фотограф-художник, определи победителите. 

Първите двама получиха награди със съдействието на ФотоСинтезис:

Първа награда
Светлан Симов за снимката си „Нощен полет”.
Печели ваучер на стойност 2000 лева за закупуване на огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D7000 от магазин на „Фотосинтезис”.

Втора награда
Огнян Стефанов – за снимката си „Свръхсветлинна скорост”.
Печели ваучер на стойност 1000 лв. за закупуване на обектив от магазин на „Фотосинтезис”.

Поощрителна награда получават Васил Герзилов за „Антонов 124” и Николай Чапкънов за „Залез”. Наградата е канава с отпечатаните фотоснимки в размер 30х40 и се предоставя от магазини за фотографска техника и аксесоари ФотоСинтезис.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков. Датата на събитието ще бъде оповестена 10 календарни дни по-рано на официалната Интернет-страница на Летище София.

Изложба с най-добрите фотографии от фотоконкурса „Металните птици на Летище София” ще бъде открита на Терминал 2 на Летище София от 1.06.2011 г.

 

Фотогалерия: Победителите в конкурса на летище София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии