Пътят - фотографска изложба на Ядвига Чарнецка / 20.06.2013, 20:00 ч. / София

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Юни 17, 2013


Откриване: 20 юни (четвъртък) от 20.00 ч.
ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул.Васил Левски 57
Изложбата може да бъде видяна от 
 
20 юни до 3 юли 2013 г.

 “Пътят” е началото на серия от метафори, отнасящи се до пътя, който играе важна роля в живота на всяко човешко същество. Алегорията “Пътят” предизвиква много размисли, разкрива много истини. Пътят на автора не е само място. Той е и претекст за  изразяване на мисли и емоции.

Серията “Пътят” прави опит да улови мига. Тя е търсене на приликите в съставните части на човека и  природата, както и стремеж към нещо и търсенето на нещо, което е покана за крачка напред.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ядвига Чарнецка е член на Асоциацията на полските артисти-фотографи. Нейната фотографска кариера започва през 90-те години на миналия век. От 1992 г. тя работи като графичен дизайнер – създава множество фотографски албуми с фокус върху графичния дизайн. Очарована е от създаването на фотографско изображение с елементи на абстрактност и дори свръхестественост. Търси вдъхновение в заобикалящaтa ни среда. За нея водата, пясъкът и движението са идеална основа за надграждане на изображението.

Тя обича да се спира върху кадри, създадени от природата, в макро размер и с архитектурни елементи. Творческата й работа комбинира чиста фотография с разнообразни пластични, умело подбрани изразни средства. По този начин тя създава светове, в които кани наблюдателя.

www.czarnecka.com.pl

Изложбата е част от Месец на фотографията 2013 и се осъществява със съдействието на фотоклуб "Осмо изкуство" и Българска фотографска академия "Янка Кюркчиева"

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Юни 17, 2013

Фотогалерия: Пътят - фотографска изложба на Ядвига Чарнецка / 20.06.2013, 20:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии