Отново на училище! Фото-уроци "Моят първи DSLR" - 30 септември, София

Програма моят първи ДСЛРКаним ви на фотографско обучение от програмата “Моят първи DSLR”, което е безплатно за всички вас - участници в програмата.

Обучението ще се проведе от 18.30 до 21.00 часа  на 30.09 ( четвъртък)
 В студиото на Фотосинтезис, Sky City център, бул.Коста Лулчев 52
 
За да се запишете за участие, изпратете e-mail  на  sharizanova@photosynthesis.bg  до 27.09. с вашето име. В полетo SUBJECT напишете  “obuchenie”.
 
Тъй като заниманията ще бъдат провеждани в малки групи, ако групата надвиши  oпределения брой участници за посочената дата, ще обявим втора възможна дата и ще се свържем с всички, които не сме успели да включим.

 Всички записани участници ще получат потвърждение по e-mail.

 Програма на обучението:

1. Запознанство с основните фотографски понятие с примери от практиката – що е то експозиция, бленда, скорост, ISO, бял баланс, дълбочина на рязкост, фокус и фокусиране и как да ги използваме творчески

2.  Въпроси и отговори –  питайте за всичко, което ви интересува за фотографската техника и практика и за вашия фотоапарат
 
Програмата е доста свободна и отворена, ще се опитаме да отговорим на всички ваши питания, ще разгледаме снимки от интересни снимачни ситуации, с които може би вече сте се сблъсквали, ще разкажем как са направени те и как  вие може да ги заснемете с вашия фотоапарат.


Ако имате допълнителни въпроси, пишете на посочения е-mail.

Повече за програмата "Моят първи DSLR" можете да намерите ТУК

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии