Откриване на фотоизложбата "Балчик - древен и модерен"

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Юни 05, 2007

На 5 юни, в нетрадиционната галерия на PhotoSynthesis на "площада" в SkyCity център, София, Фото Култ откри изложба със снимки от фотопленера "Балчик - древен и модерен".
 

Изложбата съдържа десетки фотографии, запечатали моменти от Балчик в рамките на фотопленера, който се проведе в града от 4 до 6 май под мотото “В очакване на портокаловата топка”, символизираща слънцето и всичко, което се случва през деня до следващия изгрев. Мотото бе любезно предоставено от младия писател Борис Минков по едноименния му разказ, в който се говори за Балчик.
 

Снимките показват красивия бряг на Балчик, бившата лятна резиденция на Кралица Мария, Ботаническата градина, затаени красиви места от Белия град и още много живописни места, погледнати през субективното око на фотографа. Древното и модерното в града увековечиха близо 50 фотографи от Балчик, Варна, София, Пловдив, Козлодуй, Дупница, Габрово и други.
 

След като снимките бяха показани в "Двореца" в Балчик, сега и софийската публика ще има възможност да им се наслади до 12 юни, включително.

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Юни 05, 2007
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии