Второ попълнение за "светата троица" светлосилни варио-обективи за Nikon Z - NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Януари 07, 2020
Nikon представи втория обектив от "светата троица" светлосилни зумове за безогледални фотоапарати Nikon Z - NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S.

Както и първия обектив от "троицата" - NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S - NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S също е със здрава и компактна конструкция с цялостна изолация за защита от прах и влага, което го превръща в идеалния "работен кон" за фотографите.

Новият обектив предлага бързо, плавно и безшумно фокусиране с минимално "дишане" при фокусиране по време на видео. В съчетание със стабилния контрол на диафрагмата, това осигурява отлични възможности за видеозаснемане.

Усъвършенстваният оптичен дизайн включва 21 елемента в 18 групи, с ED стъкло и SR стъкло на Nikon, както и с противоотразяващо покритие ARNEO и нанокристално покритие. В резултат хроматичните аберации, комата, фантомите и отблясъците са почти изцяло неутрализирани.

Вграденият в корпуса OLED дисплей предлага информация за различни параметри като диафрагмата, разстоянието на фокусиране, точното фокусно разстояние, ISO и дълбочината на рязкост. NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S разполага и с Fn бутон, на който могат да бъдат зададени до 21 различни функции - от заключване на AF до измерване, клин и др.

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Януари 07, 2020

Фотогалерия: Второ попълнение за "светата троица" светлосилни варио-обективи за Nikon Z - NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии