Нови обективи Sigma Contemporary за камери с байонет Sony E и Leica L

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 04, 2023
Sigma разшири серията Contemporary за камери с байонет Sony E и Leica L с три нови модела компактни обективи с фиксирано фокусно разстояние - 17mm f/4 DG DN, 23mm f/1.4 DC DN и 50mm f/2 DG DN.

17 и 50-милиметровите обективи са от серията Sigma I Contemporary разработена за фулфрейм камери, а 23-милиметровият покрива APS-C сензори като осигурява еквивалентно фокусно разстояние от 35mm.

Sigma 50mm f/2 DG DN е с класическо фокусно разтояние за портрети, стрийт, кулинарна фотография и др. Обективът е осезаемо по-компактен и по-лек от по-светлосилния Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art и е по-подходящ за ежедневна работа.

Sigma 17mm f/4 DG DN е най-широкоъгълният I Contemporary обектив до момента и е подходящ за пейзажна, архитектурна и травъл фотография. Минималното разстояние на фокусиране от едва 12 см дава възможност за креативни снимки отблизо, селфита и др.

Както и останалите обективи от серията, 17 и 50-милиметровите обективи също са с метални корпуси и прецизна изработка.

Sigma 23mm f/1.4 DC DN е лек модел за кроп камери, подходящ за ежедневно снимане на фото и видео най-разнообразно естество - от стрийт и архитектура, до пейзажи и влогове.

И трите нови модела са оборудвани с бързи стъпкови автофокусни мотори.
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Април 04, 2023

Фотогалерия: Нови обективи Sigma Contemporary за камери с байонет Sony E и Leica L

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии