Новата компютърна система на Dell Studio ONE 19 - само във ФотоСинтезис!

Dell обяви най-новата си система - Studio One 19 – All-in-One компютър с невероятен дизайн и много качества. Новаторският софтуер и опционалните мултисензорни възможности осигуряват оптимална работа за всеки потребител на устройството. Studio One 19 е идеален за споделеното използване на един компютър, особено в семейството, където всички ще могат работят или да се забавляват с него без каквито и да било усилия.


Официално Studio One 19 ще бъде представен на 27 април в Обединеното кралство, Ирландия, Франция, Германия, Русия, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства, но ние сме първите в България, които вече го предлагат на своите клиенти. (Вижте нашата
оферта)

„Новият Studio One 19 е с толкова добра визия, колкото е и функционален. Той стои добре дори в кухнята и осигурява забавления навсякъде в дома. Studio One 19 е с нова концепция за лайфстайл и дизайн и е достъпен за семейството”, каза Алекс Грузен, старши вицепрезидент в отдел „Продукти за крайни клиенти” на Dell.

Studio One 19 е изработен от алуминий, стъкло и качествени материали, и е не само красива и стилна, но и много функционална придобивка. Единичният захранващ кабел означава много по-голям ред в средата около компютъра и в работата с него. Studio One 19 се предлага в няколко цвята, включително бяло, морскосиньо и въгленово черно.

Иновативният софтуер от Dell позволява: 
• лесно мултисензорно редактиране на снимки, създаване на слайдшоу, съставяне на плейлисти, бележки и сърфиране в мрежата, 
• съзидателност без ограничения със софтуера You Paint за рисуване с пръсти,
• записване на видеоклипове и директното им качване в YouTube само с едно докосване
• от Flick във Flickr – качване на снимки във Flickr за споделяне със семейството и приятелите,
• създаване на музикален шедьовър с мултисензорния перкусионен център.
(Софтуерът е по избор и работи само с мултисензорни конфигурации.)

Конфигурациите включват: Опции за процесори Intel®, Pentium Dual Core, Core 2 Duo и Core 2 Quad Core; Избор между nVidia GeForce 9200 и GeForce 9400 integrated graphics; Двуканална памет до 4 GB; Твърд диск до 640 GB; Оптично устройство, което се поставя в слот; Четец на медийни карти 7 в 1, шест USB порта; Опционална вградена безжична връзка, уебкамера, Blu-ray Disc; Опционални мултисензорни възможности; Опционална защита чрез разпознаване на лице (чрез уебкамера).

 

Фотогалерия: Новата компютърна система на Dell Studio ONE 19 - само във ФотоСинтезис!

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии