Новата видеокамера Canon PowerShot V10 - компактно и леко решение за влогъри

Новата видеокамера Canon PowerShot V10 е опростен и лесен за употреба, изключително компактен и лек модел, разработен специално за ежедневна употреба от влогъри и други създатели на съдържание.

Това е първият модел от новата серия Canon PowerShot V и предлага лесен начин за заснемане на качествено видео винаги и навсякъде - с дължина само 90 мм (в сгънато състояние) и тегло 211 г той е съизмерим с повечето смартфони.

В същото време видеокамерата за влогъри Canon PowerShot V10 разполага с вградена стойка с възможност за наклон до 30 градуса и голям микрофон за запис на отличен звук.

V10 е оборудван с широкоъгълен 19mm f/2.8 (екв. при 35-милиметров стандарт) и записва видео до UHD 4К30p и FHD60p. Големият едноинчов сензор с 20.9 ефективни мегапиксела осигурява относително ниски нива на шум дори и в условия на слаба осветеност със светлочувствителност 125-3200 за видео и 125-12800 ISO за снимки.

На разположение на създателите на съдържание са 14 филтъра за прилагане директно в камерата, включително омекотяване на кожата и автоматичен ND филтър при заснемане на видео, някои от които позволяват фина настройка на ефекта.

Canon PowerShot V10 може да се използва и като висококачествена UVC уеб-камера с връзка към компютъра без нужда от допълнителен софтуер. Безплатното приложение Camera Connect пък позволява безжичен дистанционен контрол на камерата и прехвърляне на файлове към смартфон и лайвстрийм.

Компактния корпус на видеокамерата за влогъри Canon PowerShot V10 е оборудван с удобен 2" дисплей с 460 000 точки и наклон до 180°, micro-HDMI, USB-C порт и конектор за външен микрофон, както и със стандартна резба за монтаж на статив.

Новата камера ще се предлага в два варианта - изцяло в черно и със сребрист акцент.

Очаквайте Canon PowerShot V10 скоро в магазини ФотоСинтезис.

Фотогалерия: Новата видеокамера Canon PowerShot V10 - компактно и леко решение за влогъри

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии