RØDE Wireless Pro - нова система безжични микрофони

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 22, 2023
Новата система компактни безжични микрофони Rode Wireless Pro е създадена с цел да осигури максимално лесно използване и същевременно отличен звук с броудкаст качество. Тя осигурява 32-Bit преобразуване с плаваща запетая, до 40 часа бекъп запис на 32 GB памет във всеки микрофон-трансмитер, автоматичен гейн контрол, 128-битово криптиране, обхват до 260 метра при пряка видимост и мн. др. Rode Wireless Pro поддържа и таймкод функционалност за бързо и лесно синхронизиране на звук и картина в постпродукцията.

Литиево-полимерните батерии на трансмитерите и приемника осигуряват до 7 часа непрекъсната работа, а кейсът-зарядно може да зареди двата трансмитера и приемника два пъти. Батериите могат да бъдат заредени и чрез USB портовете на устройствата. Батериите на трансмитерите и приемника на системата компактни безжични микрофони Rode Wireless Pro се зареждат в рамките на ок. 2.5 часа.

Rode Wireless Pro е съвместима с приложенията Rode Central и Rode Connect за множество опции за контрол, запис, връзка с компютър за стрийминг и подкаст.

Приемникът на системата е оборудван с ярък дисплей с информация за статуса на батериите, сила на сигнала и др., с USB Type C и Lightning конектори, както и 3.5mm TRRS жак с контрол на нивата. Освен приемника, трансмитерите и кейса-зарядно, системата безжични микрофони Rode Wireless Pro включва още два микрофона Rode Lavalier II, ветробрани, щипки с магнитно фиксиране и комплект кабели.

Очаквайте безжичните микрофони Rode Wireless Pro скоро в магазини ФотоСинтезис.


// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Август 22, 2023

Фотогалерия: RØDE Wireless Pro - нова система безжични микрофони

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии