Международен фестивал на документалните филми за човешките права ''Един нов свят''

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Април 11, 2011

На 8 април 2011 г., стартира фестивалът за документални филми и човешко развитие „Един нов свят“. Фестивалът се откри с  прожекцията на „2012 време за промяна“ и покана заедно да разберем повече за самите себе си и за енергията на съществуването.


Както пишат в sofialive.bg „Колкото и да клатим недоверчиво глава, науката вече си призна, че човешкото тяло действа и на ниво енергии, така че нека забравим онова за шарлатанството.“  Информацията от филмите и съпътстващите събития е добре да достигне до възможно най-много хора, защото съдържа алтернативата на досегашния ни живот.
   
Какво му има на живота ни ще се запитате? Въпреки, че много хора не искат да признаят, ние сме изправени пред  невероятна криза на много нива на нашата планета.  Прясната вода и благата на природата намаляват, запасите от храна също се изчепрва, въздухът става све по-мръсен – не само това, замърсени са и мислите ни, не сме щастливи - нещо в системата не работи!

Какво можем да направим е по-важният въпрос! Всички ние заедно можем да изградим Един нов свят, за който всеки мечтае. Да заживеем добре и  спокойно. Сега е много подходящ момент да се действа. Въпросът е в това, че трябва да направим нещо! Да се раздвижим! Да сме активни!

Има много събития в София и страната, както и културни мероприятия напоследък, които са насочени в тази посока – да живеем по-добре, дори и да оставим духовното… Знаем ли каква храна ядем, знаем ли каква вода пием. Ще участвате ли в националното почистване или не? Това е въпросът на деня. Ще допренесете ли със собствено усилие мястото, където живеем да е красиво и приятно!Важно е да сме информирани за възможностите, с които разполагаме и да не ги пропиляваме, защото те са навсякъде. Дошло е реално времето да оставим старите модели на Хомо Сапиенс – Мислещия човек и да облечем новите одежди на Хомо Луминес – Светещия човек. То се случва тук и сега.


Пролетното издание на фестивала "Един нов свят" ще се проведе в София от 8 до 18 април 2011 г. Прожекциите ще се състоят в Евро синема на бул. Александър Стамболийски 17, София.  Подробна информация за документалните ленти, трейлъри, часове на прожекции ще откриете ТУКВ момента живеем във време на трансформации.  Когато един цикъл приключи – нов цикъл започва.  Това е естествен начин да се справим – като излезнем от зоната ни на комфорт.  Няма да се случи нищо, ако стоим и гледаме – хората трябва да направят нещо. Социалната, голямата, истинската промяна ще настъпи само след личностната промяна в самите нас. Решения има! Само една идея е способна да преобърне възприятията ни за Света на 180 градуса. Готови ли сте за промяна?

За да сте в час, с това което реално се случва с нас и на планетата ни, заповядайте от 8 април до края на месеца на прожекции на информативни и вдъхновяващи филми и съпътстващи събития, посветени на личностната трансформация.

Съпътстващите събития са в йога центровете „Мандала“, „Метасенс“ и „Магая“. За подробности хвърляйте по едно око и на  сайта на фестивала: www.bgoneworld.org.


Кадрите са от анимацията, използвана във филма "2012 време за промяна"
// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Април 11, 2011
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии