Изложба цветни фотоколажи на Христо Чукачев - 21 декември - 19:00 ч, Варна


Ето какво се случва с човек, чието ежедневие е напрегнато и отговорно - фотографията носи голямо удоволствие и вдъхновение!

Христо Чукачев е собственик на най-голямата лaбoрaтoрия за изпитване на материали, използвани в химическата индустрия, енергетиката, корабостроенето, газопреносната мрежа и т.н.

С фотография се занимава като любител от 1967 г насам. Започва с Екзакта РТЛ1000, закупен от източна Германия. По-късно преминава на средноформатна камера Пентакон 6, а в момента има богат асортимент от фотографска техника, включително HASSELBLAD.

Активно участва в изложби в страната и чужбина, като първата изложба за цветна фотогрфия в района на Варна е негова. Удостоен със званието фотограф-художник.
Сътрудничи на издателства София прес и Булгарреклама с репортажни и рекламни фотографии. Дълго време е окръжен кореспондент на сп. Българско фото до неговото закриване.
Създава сам програма "Солар", която импровизира реална соларизация при химическия фотопроцес.


Показаните 26 фотографии са заснети през последната година и представляват колажи, отразяващи действителността, пречупена през погледа и въобржението на автора. Всички снимки са обработени с програмата “Солар”.
Снимките от изложбата са снимани с Nikon D300 и Nikon D700, които притежават необходимите качества за подобна фотография.Заповядайте на откриването на 21 декември (понеделник) от 19.00 ч

Изложбата може да бъде видяна до 17 януари в магазин Фотосинтезис - Варна, бул. "Цар Освободител" 24, всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.


Очакваме ви!
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии