Изложба на Форум Рекламна Фотография / 22.10.2015, 19:00 ч. / София

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 22 Октомври 2015 - 08 Ноември 2015


 

Откриване: 22 октомври (четвъртък) от 19:00 часа
ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия
София, бул.”Васил Левски” 57
Изложбата може да бъде видяна от 22.10 до 08.11.2015 г.
 

На 22.10.2015г. (четвъртък) от 19:00 в кафе-галерията на ФотоСинтезис Арт Център  ще се открие изложбата на третото издание на Форум Рекламна Фотография. 

След големия интерес по време на изложението COPI'S, изложбата на третия Форум Рекламна Фотография ще бъде представена и при нас от 22-ри октомври до 8 ноември.


В излoжбата са включени рекламни фотографии от последната година на дванадесет български рекламни фотографи (по азбучен ред): 



Александър Новоселски

Васил Германов 

Даниел Леков

Дилян Марков

Димитър Митев

Енчо Найденов

Ивайло Станев

Любомир Сергеев

Марин Каравелов

Павел Червенков

Петър Пешев

Темелко Темелков




Форум Рекламна Фотография е личен проект на Георги Чакъров и доц. Никола Лаутлиев, създаден с една единствена цел - признание и респект към авторите, работещи в една от най-трудните области във фотографията.


“Днес модерна е артистичната, некомерсиална фотография, която почти всеки може да снима, според своите разбирания, технически умения и естетика. И колкото по-некомерсиална е - толкова по-добре, та нали комерсиалното се отъждествява с пошлото, дори с кича, много по-изискано звучи да кажеш, че си Артист, който не се интересува от масовия вкус! 

Ние се интересуваме от авторите, които са успели в трудното начинание да бъдат артистични в комерсиалното. 
Да отговориш на естетическите виждания на клиенти и агенции, да се вместиш в невъзможни срокове и бюджети, да се налага да импровизираш на всяка крачка, но въпреки това да не направиш компромис с творческите си виждания и, в крайна сметка, да създадеш фотографско изображение, което да не отстъпва на най-добрите образци в световен мащаб - това е достойно за уважение!
”


За пръв път в България, фотографиите ще бъдат представени на уникална фотографска медия - голямоформатни (60 х 80 см) метални панели ChromaLuxe. 
Изображенията се отпечатват на сублимационен принтер Epson SureColor F6000, върху трансферна медия, след което се прехвърлят върху ChromaLuxe панелите, посредством индустриална голямоформатна термопреса. Резултатът е усещане за дълбочина и обем, изключителни цветове и дълговечност. Допълнително предимство са устойчивостта на зацапване, надраскване, агресивни химикали, топлина, дори пламък.


“Благодарим за всеотдайната помощ и партньорство на Фотосинтезис и Интер Експо Център!



http://forumrf.org/

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Октомври 17, 2015

Фотогалерия: Изложба на Форум Рекламна Фотография / 22.10.2015, 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (1)

GID преди 1366 дни
Супер!
оценка:
0 гласа

Прочети още статии