Insta360 Flow - гимбал за смартфони с изкуствен интелект

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Март 29, 2023
3-осевият гимбал за смартфони Insta360 Flow е оборудван с технологията AI Deep Track 3.0, която се грижи обектът да бъде в кадър и на фокус. Режимът се задейства лесно с едно натискане на бутон на гимбала или чрез дисплея на смартфона с приложението Insta360 app. Deep Track 3.0 осигурява плавно проследяване, приближение и slow-motion.

Гимбалът предлага и други режими на работа, които осигуряват различна степен на контрол - от Full Auto до FPV режим.

Insta360 Flow е изключително лесен за употреба, което го прави особено подходящ не само за влогъри и други създатели на специализирано съдържание, но и за семейни клипове и пътувания.

SmartWheel контролерът дава възможност за интуитивен и бърз контрол на гимбала, а приложението Insta360 app дава допълнителен контрол и лесното прилагане на различни ефекти като Barrel Roll, Dolly Zoom, TimeShift и др., както и улеснено с изкуствен ителект редактиране на заснетото.

Insta360 Flow е със сгъваема конструкция, която позволява лесното му носене навсякъде (16.2 x 7.96 x 3.6 см в сгънато състояние), а вграденият селфи стик с дължина 21.5 см дава възможност за удобно заснемане от нестандартни ъгли. Гимбалът разполага и с вграден мини-трипод.

Стабилизаторът е предвиден за работа със смартфони с ширина от 6.4 до 8.4 см и дебелина от 6.9 до 10 мм. Магнитната клампа позволява бързо и лесно поставяне и сваляне на смартфона. Максималната товароносимост на Insta360 Flow до 300 г позволява използването не само на смартфон, но и на аксесоари към него като новото осветление Insta360 Flow Spotlight или микрофон.

Батерията осигурява до около 12 часа непрекъсната работа с пълно зареждане за около час и половина.


// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Март 29, 2023

Фотогалерия: Insta360 Flow - гимбал за смартфони с изкуствен интелект

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии