Има място и за теб - фотографска изложба на Симон Варсано / 16.05 - 10.06.2018 / София

Фотосинтезис Арт Център, кафе-галерия | 16 Май 2018 - 10 Юни 2018
Откриване: 16 май 2018 г., 19.00 ч.
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул. "Васил Левски"57

Изложбата можете да видите до 10 юни 2018 г.


Уличната фотография е най-личното време за Симон. Време, в което може да наблюдава и съхрани във фотографии представата си за света и хората. Водещото в тази представа е вярата, че всеки, независимо от своята възраст, религия, етническа принадлежност или сексуална ориентация има право да е тук, на тази земя. Точно толкова, колкото и ти. 

Изложбата „Има място и за теб“ включва снимки от последните 5 години, направени по време на лични и професионални пътувания в Португалия, Англия, Холандия, Мароко и Турция.
Изложбата се осъществява с подкрепата на PhotoSynthesis – място за фотография, хора и идеи; Nu Boyana Film Studios и B2Y Productions. 


Още за автора:
Симон Варсано започва професионалната си фотографска кариера в Института „Н.И.Пирогов“като медицински фотограф. След 1989 Симон работи като филмов фотограф в български, френски и италиански филмови продукции, а след 2000 г. за американската филмова компания UFO. Последните 13 години са свързани предимно с работата в Nu Boyana Film Studios в повече от 60 филмови продукции, срещнали го с големи имена на световното кино. 

Много време и сърце Симон посвещава на театралната фотография. 
Неповторим за Симон проект: „Къде душите си почиват“ – филм и фотографски албум за историята на каракачаните в България, идея и продуцент – Боян Папазов. 


// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Май 16, 2018

Фотогалерия: Има място и за теб - фотографска изложба на Симон Варсано / 16.05 - 10.06.2018 / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии