Галериите на София - изложба-представяне на 27 столични галерии в Градската градина / 24.07 – 06.08.2017 / София

Градската градина | 24 Юли 2017 - 06 Август 2017

От 24 юли 2017 г. софиянци и гостите на столичния град, разхождайки се в Градската градина пред Народния театър ще могат да се запознаят с индивидуалното представяне на 27 частни столични галерии, сред които и единствената галерия за фотография - Галерия SYNTHESIS. Реализацията на тази изложба е резултат от сътрудничеството на сайта „Sofia Art Galleries” и отдел „Култура“ на столичната община, върху чиито табла са разположени 27 голямо-форматни принта, представящи всяка една от участващите галерии.

Това са:  [a] cube contemporary, The Art Foundation, Underground, Абсент, Аросита, Арт Алея, Арт къща „Куклите“, Астри, Дега, Галерия 10, Икар, Маестро, Контраст, Лоранъ, Минерва, Натали, Нирвана, Ной, Нюанс, Париж, Ракурси, Сан Стефано, Синтезис, Стубел, Форум, Червената точка и галерия Юзина.

Всички те са регистрирани в сайта sofia-art-galleries.com, чиято цел е да бъде платформа за комуникация и представяне на софийските галерии, а и самият той е резултат на добрите отношения между самите тях. Това е първата им съвместна инициатива, но амбицията на всички е да разширяват полето на общите си изяви.

Любопитен е и факта, че повечето от галериите се намират на 700 - 900 метра от мястото на изложбата и посетителите с лекота ще могат да разгледат подбраните им летни експозиции.

Приятно разглеждане и пътешествие из морето на изкуството !


// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Юли 24, 2017

Фотогалерия: Галериите на София - изложба-представяне на 27 столични галерии в Градската градина / 24.07 – 06.08.2017 / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии