"Фото приказка от едно пътуване" в Благоевград, 18-28 ноември, пл. "Македония"

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Ноември 17, 2008

Фотосинтезис представя една изложба
на открито в Благоевград
18- 28 ноември, пл. Македония


Една фотографска изложба на открито с над 100 фотографии от Кавала и остров Тасос ще върне поне за малко топлината и емоциите на лятото. 
Фотографската изложба „Фото приказка от едно пътуване”, организирана от Фотосинтезис,  ще бъде показана под открито небе на пл.”Македония” от 18 до 28 ноември с любезното съдействие на Oбщина Благоевград.

Изложбата представя най-добрите кадри от едно фотографско пътешествие в Кавала и остров Тасос на 150 професионални фотографи и страстни любители, организирано от Фотосинтезис, веригата магазини за фото и видео техника.
Освен 66 индивидуални фотографии, които ще бъдат показани, фотографите-участници приеха предизвикателството на организаторите да създадат заедно фотографска приказка от снимки и текст.

Петте най-добри колективни фото приказки също ще бъдат „разказани” на изложбата. Любителите на фотографията и на хубавите истории ще могат да видят една истинска, макар и „Крива” приказка, една история за любовта - „Любовта е навсякъде”, да поемат на едно пътешествие към Кавала и Тасос с „Импресии от едно пътуване” и „Места и лица” и ненадейно да се озоват на една „Улица Вълшебна”168

Изложбата „Фото приказка от едно пътуване” беше показана за първи път в София, пред НДК от 16 до 25 септември. Благоевград беше следващата нейна дестинация, след което „Фото приказката ...” ще продължи своето пътуване из страната.

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Ноември 17, 2008
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии