Фотоконкурс "24 часа Варна"

Фотоконкурс “24 часа Варна”
Колко време ти е необходимо, за да направиш перфектния кадър? Какво би направил, ако имаше само 24 часа , в които да уловиш пулса на Варна?
Покажи ни твоята гледна точка!


Photosynthesis ви кани да се включите във фотоконкурс “24 часа Варна”!


УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Старт на конкурса ще бъде даден на 09.06.2007г. (събота) в  21.00 часа. Снимките за участие в конкурса трябва да бъдат направени между 21:00 часа на 09 юни (събота) и 21:00 часа на 10 юни (неделя).
Всеки автор може да  участва с до 5 снимки.

НАГРАДЕН ФОНД

1 награда: дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX P5000
2 награда: раница Lowepro
3 награда: чанта Lowepro


КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

 Желаещите да участват в конкурса са поканени да се регистрират на място във Photosynthesis (Варна, бул.”Цар Освободител 24, до Червения площад) от 18.30 до 20,30 часа на 09.06.2007г.
 За да се гарантират максимално еднакви условия за всички участници, интерфейсите на фотоапаратите ще бъдат запечатани при регистрацията.

Запечатването на фотоапаратите ще се извърши посредством фолио-стикери, които не оставят следи при отлепването им и не увреждат повърхностите, на които са залепени.

 Участващите снимки трябва да бъдат направени между 21:00 часа на 09 юни (събота) и 21:00 часа на 10 юни (неделя).

 От 11 юни до 14 юни във Photosynthesis (Варна, бул.”Цар Освободител 24, до Червения площад) ще се приемат снимките за участие на регистрираните автори. Стикерът от фотоапаратите им ще бъде разпечатан на място и ще им бъде дадена възможност за подбор и минимална обработка на кадрите на наличните в магазина компютри.

 Снимките, участващи в конкурса трябва да позволяват разпечатване на хартия в размер не по-малък от 20 х 30 см.

НОМИНАЦИЯ И СЕЛЕКЦИЯ

• Жури на конкурса: Гаро Кешишян и Любомир Сергеев

• Номинираните снимки ще бъдат обявени  на 22.06.2007г. на  www.photosynthesis.bg и ще бъдат включени във финалната изложба. 

• Журито оценява снимките при спазване на принципа на анонимност, по зададен номер на снимката, без да знае имената на авторите


• Имената на наградените  ще се обявят на финалната изложба на конкурса.


Хартиените копия, разпечатани за финалната изложба са собственост на организаторите. Организаторите си запазват правото да използват снимките за бъдещи изложби и използването им за рекламни цели (включително публикуване в други медии). 

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии