Фотография за пътешественици - отворена лекция с Николай Пандев / 29.11.2017, 19:00 ч. / София (видео)

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 29 Ноември 2017 от 19:00 до 21:00 ч.
Начало: 29.11.2017 (сряда), 19.00-21.00 ч.
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул."Васил Левски"57

Да пътуваш и да разказваш своите истории от пътешествия по такъв начин, че всеки да иска да те последва. Във фотографии, които вдъхновяват да тръгнеш на път към малко познатите места в света. И да попаднат на страниците на библията на пътешествениците - “National Geographic”. Николай Пандев е сред малкото български фотографи, чиито снимки са публикувани в списанието. На английското издание той изпраща един свой кадър - на Северното сияние, заснето от Исландия и фотографията е публикувана в броя, посветен на 125-годишнината на “National Geographic”. Исландия е любимата му дестинация за пътуване, а зад този толкова емблематичен и разпознаваем кадър, стои дълго планиране, старателно проучване, както и 2200км по пътищата и извън тях и 150GB RAW кадри.

Тези и други истории зад кадър може да чуете лично от него по време на отворената лекция “Фотография за пътешественици” – на 29 ноември, сряда, от 19.00 часа във ФотоСинтезис Арт Център. 

Ники ще покаже фотографии от свои пътувания в България и по света, ще разкаже как избира дестинациите си, как се подготвя за тях, как планиране пътуването и престоя си там, как избира нужната техника и защо не може да спре да пътува (и да снима).

Очакваме ви на 29 ноември, сряда, от 19.00 часа във ФотоСинтезис Арт Център. 

Събитието се провежда със съдействието на Canon България.  https://www.canon.bg/

Повече за Николай Пандев можете да видите тук: https://www.instagram.com/pandevonium_images/

Вход: СвободенКак протече лекцията можете да видите тук:
 
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии