Фото уроци за участниците в програма ''Моят 1ви ДСЛР''

Каним ви на фотографско обучение от програмата “Моят първи DSLR”, което е безплатно за всички вас - участници в програмата.

Обучението ще се проведе от 18.30 до 21.00 часа
на следните дати:
30.03 ( вторник)
31.03 (сряда) 

 В студиото на Фотосинтезис, Sky City център, бул.Коста Лулчев 52  (вижте адрес)

 

За да се запишете за участие, изпратете обратен e-mail  на  sharizanova@photosynthesis.bg  до 25.03. ( четвъртък) с вашето име и избраната от вас дата на обучение (една от посочените по-горе).  В полетo SUBJECT напишете  “obuchenie”

 Тъй като заниманията ще бъдат провеждани в малки групи, в момента, в който се запишат oпределения брой участници за една дата, ще се свържем с всички, които не сме успели да включим в тази дата, за да изберат друга възможна от посочените.

 Всички записани участници ще получат потвърждение по e-mail.

 Програма на обучението:

1.   Запознанство с основните фотографски понятие с примери от практиката – що е то експозиция, бленда, скорост, ISO, бял баланс, дълбочина на рязкост, фокус и фокусиране и как да ги използваме творчески

2.   Въпроси и отговори –  питайте за всичко, което ви интересува за фотографската техника и практика и за вашия фотоапарат

 
Програмата е доста свободна и отворена, ще се опитаме да отговорим на всички ваши питания, ще разгледаме снимки от интересни снимачни ситуации, с които може би вече сте се сблъсквали, ще разкажем как са направени те и как  вие може да ги заснемете с вашия фотоапарат.

Така че, носете си фотоапаратите, а защо не и снимки, които искате да покажете или да попитате за тях ...

Повече за програмата можете да намерите ТУК

Ако имате допълнителни въпроси, пишете на посочения е-mail.

Поздрави и слънчев (снимачен) ден!

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии