Фото изложба “Ocean Initiatives 2012″ - 12-20.10.2012

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Октомври 05, 2012

Ние от ФотоСинтезис се радваме да подкрепим изложбата “OCEAN INITIATIVES 2012” с безвъзмездно висококачествено отпечатване на фотографиите в нея.

Фотоизложба “OCEAN INITIATIVES 2012”

12 - 20 октомври 2012 г.

+това

Откриване: 12 октомври, 20:00 часа.

Есен е. Но някакси различна. Като че ли и тя не иска лятото да си отиде и пази спомените за морските ни приключения. Е, на едно мнение сме. И ние тайно се надяваме на някоя прогноза, която да ни позволи да поиграем поне още веднъж с ахтополските вълни. И ние пазим спомените от изминалото лято, безгрижните сутрини с пясък къде ли не и вечерите край палатковия лагер ... но и ...

... спомена за това какво направихме миналата пролет! Голяма част от вас бяха с нас, когато заедно върнахме жеста към морето, като
почистихме бреговете на няколко плажа по българското Черноморие. Почистванията бяха част от кампанията на фондация SurfriderOcean Initiatives, която е най-голямата глобална акция в борбата със замърсяването на плажовете и морския бряг изобщо.

И за да напомним на всички, че усилията ни не бяха напразни, че свършихме страхотна работа и че истински се забавлявахме, докато го правехме, решихме да ви запознаем или пък срещнем отново с някои запазени моменти от кампанията Ocean Initiatives.

Откриването на фотографската изложба “OCEAN INITIATIVES 2012” е на 12 октомври в +това. Ще имаме и специален съпровод от вкусове, поднесени елегантно от наши приятели гастрономи.

Нека се видим в уреченото време на това наше любимо място, където да се насладим заедно на фото моментите от кампанията ни. Нека намерим себе си в снимките или пък в образа на доброволеца, на който не му трябват непременно жаркото слънце и коктейлите на плажа, нито пък вятърът и подходящите условия за сърф, за да се върне към морския бряг и да се погрижи за него. А ако споделите идеи за нови предизвикателства, ще бъдем двойно по-щастливи, че ви виждаме отново.

Специално благодарим още веднъж на всички доброволци, участвали в нашата акция по почистване на български плажове и на нашите партньори по време на кампанията, но разбира се и на PhotoSynthesis, +това и нашите фотографи, без които тази изложба, нямаше да се състои.

Surfrider

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Октомври 05, 2012
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии