Финална изложба на фотоконкурс Ерос 2008 - 17.10.

Утре вечер, в зала "Райко Алексиев" на бул. "Г.С. Раковски" 125 в София ще бъде открита финалната изложба на фотоконкурс Ерос 2008 и ще бъдат връчени наградите на отличените участници.

Това е първото издание на конкурса и идеята на организаторите е то да се провежда ежегодно. "Бултравел ейнджълс" е организатор на конкурса, който се организира и с компетентното съдействие на г-н Цветан Четъшки - фотограф от гр. Стара Загора.
Спонсори на конкурса са: "К и Б Клима" ООД и "Корект Консулт България" ООД.

Право на участие имаха всички български фотографи - любители и професионалисти, живеещи в България и извън страната, навършили 18 годишна възраст. Участието в конкурса се регистрира на страниците на http://www.photoworldbg.com/

Журито е в състав: ф.х.Алеш Хръдличка, ф.х.Генчо Петков, ф. Цветан Четъшки, ф.х.Нели Гаврилова, ф.х.Начо Каменов.
Наградния фонд на конкурса е 7400 лева, разпределен както следва: Първа награда - 1000 лв., втора, трета, четвърта и пета награди - 800 лв., шеста, седма, осма и девета награди - 500 лв., десета, единадесета, дванадесета и тринадесета награди - 300 лв.

Номинирани са 13 творби, които получават награди, съгласно регламента.
В колекцията на салона за художествена актова фотография участват общо 56 творби, които могат да бъдат разгледани и в сайта : http://www.photoworldbg.com/?show=item&item=44

В конкурса участваха общо 49 автора със 172 снимки, сред които са и нашите колеги Лидия Кулекова и Михаил Дамянов.
Лидия Кулекова отнесе 5та награда на стойност 800 лв.

Наградените творби и имената на техните автори ще бъдат включени в издаден от "Бултравел ейнджълс" ООД календар - "Ерос 2009".

Снимка: Лидия Кулекова
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии