До 600 лв. отстъпка и шанс за екскурзия в Дубай с избрани модели Canon в магазини ФотоСинтезис!ТВОЯТ ШАНС ДА СПЕЧЕЛИШ ЕКСКУРЗИЯ

ЗА ДВАМА ДО НАЙ-ДИНАМИЧНО

РАЗВИВАЩИЯ СЕ ГРАД В СВЕТА - ДУБАЙ,

КАКТО И ПРЕМИЯ В БРОЙ СПОРЕД

ЗАКУПЕНИЯ ОТ ТЕБ ПРОДУКТ

Точно така – освен, че ще възстановим определена според закупения от теб продукт сума, ние ти предлагаме и възможността да снимаш и споделяш своите преживявания от най-високата сграда в света:
Бурж Халифа през ноември 2016г.

Просто регистрирай покупката си и участвай за наградата Екскурзия за двама до Дубай. Можеш да регистрираш закупения от теб продукт на Canon, включен в списъка с промоционални продукти, между 15 май 2016 и 15 август 2016г. и да спечелиш тази награда. За повече информация - прочети условията на промоцията.

Основни срокове и условия на промоцията:
• Промоцията е валидна за избрани продукти, закупени от партньорите на промоцията, в периода на промоцията от 15 май до 31 юли 2016г.
• Крайният срок за регистрация, за да получите паричната премия, е полунощ на 15 август 2016г.
• Крайният срок за регистрация за наградата Екскурзия до Дубай е полунощ на 15 август 2016г.
• Заявките за участие за паричната премия и за наградата трябва да бъдат подадени онлайн с пълно и точно попълнени данни.
• Наградата е екскурзия за двама до Дубай. Наслади се на изключителна почивка в динамичния Дубай, с 5 нощувки в 4-звезден хотел. В наградата са включени цената на полета, индивидуалните трансфери от и до летището, закуска и пътна застраховка, панорамна обиколка на града, както и билети за най-високата сграда в света Бурж Халифа. Виж света от нова перспектива.
• Спечелилият наградата участник ще пътува в неделя, 30 октомври 2016г.
Виж пълните условия на промоцията тук
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии