Creative Wedding Photography – фотографска изложба на Симон Вартерян / 12.04.2016, 19:00 ч. / София

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия | 12 Април 2016 - 26 Април 2016


Откриване: 12 април 2016 г. от 19:00 ч.
във ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия,
София, бул. „Васил Левски” 57
изложбата може да бъде видяна от 12.04. до 26.04.2016 година
 
Във фотографската изложба „Creative Wedding Photography” на сватбения фотограф Симон Вартерян ще бъдат представени 25 избрани кадъра от неговото творчество. Нетипичните декори, щурите сюжети и истинското забавление по лицата на младоженците, ще ви изненадат. Булка в лодка, теглена от младоженеца, двойка, качена от огромна машина на височина, до която почти не стига погледът, фотосесия в стил италианска мафия или стил корабокрушенци, катерачи по скали или пожарникари, а защо не и на сноуборд или с плавници в парка… Всяка една фотосесия е уникална и неповторима, вдъхновена от индивидуалността на младоженците. 
Докато пиете своето кафе или чай във ФотоСинтезис Арт Център, ще имате възможност да се наслаждавате и забавлявате с креативната фотография на Симон Вартерян.

Кой е Симон Вартерян?

Симон Вартерян е създателят на различната сватбена фотография в лицето на SV Studio, който вярва, че индивидуалният подход към сватбения ден на всяка двойка трябва да бъде различен. С нетипичните декори, екстремните преживявания, професионалната техника и точната концепция, сватбената сесия се превръща в забавление, а не в задължение. Симон е творец, чиято посока на мисълта не можем да предвидим и уловим. Той ни отнася далеч от до болка познатите кадри и ни поднася нов вид изкуство. Получил първия си фотоапарат на 6-годишна възраст, специализирал във Франция и обиколил над 40 държави само за 5 години, Симон е човекът, на когото можете да се доверите.

Младоженците

Младоженците се забавляват, докато Симон твори в кадри мигове от специалната дата на бракосъчетанието. Те получават уникални кадри, които много им подхождат и никога няма да бъдат забравени. Изненадани, дори от самите себе си, когато се включат в това приключение. Бъдещите поколения също ще ги разглеждат, ще се удивяват и възхищават на някогашната сватба на своите родители, а после баба и дядо. И неусетно сватбената фотография на Симон се превръща в малък дневник за любовта, за емоциите, за мечтите, който пътува през времето.

www.svstudio.bg
,
www.facebook.com/svstudio

// Изложби / Изложби | PhotoSynthesis | Април 12, 2016

Фотогалерия: Creative Wedding Photography – фотографска изложба на Симон Вартерян / 12.04.2016, 19:00 ч. / София

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии