Canon EOS 5D Mark IV – изборът на съвременния професионалист - лекция с Александър Новоселски / 17.11.2016, 18:30 ч. / Варна

Фотосинтезис Варна | 17 Ноември 2016 от 18:30 до 20:30 ч.
17.11.2016 (четвъртък), 18.30 ч.,
във
ФотоСинтезис
Варна, бул. "Княз Борис I" 64 


Александър Новоселски e един от водещите комерсиални фотографи в България, който работи в сферата на интериорната и сток фотографията и с чието име тя най-често се свързва в последните години, основно заради разпознаваемия стил и перфекционизма в работата му.
 
Има публикации в редица български и европейски издания, като например Наш дом, Идеален дом, Магазин, Жената днес, Bravacasa, Bulgaria on air, Wallpaper и т.н.
 
През 2014 година получава "Награда за принос към Наш дом" от едноименното списание, а по-късно е номиниран за интериорен фотограф на годината от Stocksy United.
 
Александър се занимава със Сток фотография от около 8 години и работи с повечето агенции с лидерски позиции на пазара, напр. Istockphoto, Shutterstock, Stocksy United и т.н. Водил е няколко семинара на тема сток фотография, включителко "Пари от сток фотография" в Нов български университет. Негови сток фотографии можете да намерите на Stocksy.com/Novoselski . 

По време на отворената лекция той ще сподели своя опит от работата си своя опит с Canon EOS 5D Mark IV и защо го предпочита за реализацията на професионалните си и лични прокети. 
 

Цялата програма на Фестивала за фотография, хора и идеи може да видите тук ►
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии