Beauty Портрет – уъркшоп с Петър Тодорински / 13.06.20, 10:00 – 18:00

Начало: 13 юни 2020г. (събота), 10.00 – 18.00 часа
theshot/ студио, София, Красна поляна 3 блок 37Б

Работата със светлината е основата на фотографията и познаването на правилата за нейното моделиране и контрол ни дава свободата да сътворим снимките така, както искаме ние.  Ако желаете да се научите как да правите снимки без да сте зависими от времето и слънцето, ако искате да създавате, а не просто да регистрирате светлината, обученията с Петър Тодорински са точно за вас. 

В серия от тематични практически семинари ще се запознаем с принципите на работа със студийно осветление. Основната ни задача ще бъде да се научим как да създаваме кадри, а не да сме просто регистратори на случващото се около нас. Making pictures, not just taking them.

Beauty Портрет е първият от поредицата практически семинари с Петър Тодорински. По време на уъркшопа ще се запознаем с основните принципи как да осветим и как да заснемем Beauty Портрет.

Ще демонстрираме и анализираме различни схеми на осветление, ще видим как правилният избор на технически средства и знанието как да ги използваме ни позволяват с минимум усилия да имаме търсените резултати.  Стъпка по стъпка ще реализираме завършена портретна визия.


Такса за участие: 180 лв.

Пакетна цена за 2 уъркшопа с 20% отстъпка: 290 лв.
Втората тема от поредицата е Предметна фотография и уъркшопът ще се проведе на 20 юни, събота, 2020г.

Брой участници: до 10

Как да се запишете за участие:
Изпратете заявка за участие нa e-mail: photo@photosynthesis.bg с двете ви имена и телефон за контакт до 08 юни. В полето Subject отбележете Workshop Beauty. 


За кого ще е полезен този семинар?

За да е пълноценно посещението ви е нужно да сте запознати с основните принципи на работа на фотоапарата - бленда, скорост, ръчни настройки. Основната тежест пада върху работата със светлина.

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии