За важните моменти и за всеки ден - D3500 нов DSLR от Nikon

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 03, 2018

Nikon представя новия D3500, компактен 24,2 мегапикселов D-SLR за начинаещи, който съчетава качеството на първокласната конструкция с невероятни характеристики. Във важните моменти и всеки ден потребителите могат да правят снимки и филми, превъзхождащи това, което може да се постигне с телефон.
 
D3500 улавя изображения, богати на детайли, при всяка светлина. Големият сензор и широкият диапазон на светлочувствителност осигуряват снимки и Full HD филми, чието качество е невъзможно да се постигне с телефон. Способността за предаване на образи на обективите NIKKOR гарантира резултати с кристално ясно качество. А здравият байонет за монтиране на обектива на фотоапарата ви улеснява да изпробвате красотата на различните обективи NIKKOR: можете да използвате дори по-тежките телефото обективи, без да се притеснявате от износване. 
 
За начинаещите в D-SLR фотографията този фотоапарат улеснява заснемането на всеки върховен момент, както и на всяко ежедневно приключение. Усъвършенстваната ергономична конструкция включва нова дълбока ръкохватка и по-голямо разстояние между бутоните. Фотоапаратът веднага ляга удобно в ръката, а от задната му страна има достатъчно пространство, на което потребителят да опре палеца си. Работата с фотоапарата е стабилна и без усилия. Популярният Ръководен режим от Nikon издига снимането на по-високо ниво, като показва на потребителя как точно да регулира настройките на фотоапарата, за да улови точно това, което иска, в снимките и филмите си. А дългият живот на батерията означава, че потребителите могат да продължат да снимате от зори до здрач – и след това.
 
 
Основни характеристики:

D-SLR качество на изображението. Големият 24,2-мегапикселов сензор с формат DX и широкият ISO диапазон 100–25 600 осигурява множество детайли в снимките и Full HD филмите. Дори когато снимате при слаба светлина.
 
Винаги най-добрата снимка. Невероятно точното автоматично фокусиране запазва обектите изключително ясни. Високите скорости на непрекъснато снимане от 5 кадъра/сек дават възможност на потребителя да заснема по пет красиви изображения всяка секунда.
 
Майсторство, на което да се насладите. Здравият метален байонет за монтиране на обектива означава, че потребителите могат да сменят многократно обективите – от телефото вариообективите до широкоъгълните фиксирани обективи. 
 
Лесен захват. Дълбоката ръкохватка означава, че фотоапаратът веднага ляга удобно в ръката ви. Голямото разстояние между бутоните улеснява работата. Дългият живот на батерията дава възможност на потребителите да продължават да снимат. 
 
Твърде са добри, за да не ги споделите. Приложението SnapBridge за iOS и Android позволява непрекъснато включена връзка между фотоапарата и смартфона/таблета ви. Лесно споделяне на снимки с D-SLR на момента. 
 
Приключението започва тук и сега. Този Nikon D-SLR е част от безкрайно разширяваща се фотографска система, която може да расте заедно с всеки потребител. И да разширява творческите му възможности чрез известните обективи NIKKOR, светкавиците Speedlight от Nikon и много други.

 
 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 03, 2018
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии