Sofia Street Hunters – Видео уъркшоп с Ясен Джабиров и Panasonic Lumix / 01.07.2018, 09:00 ч. / София (видео)

Фотосинтезис Арт Център | 01 Юли 2018 от 09:00 до 16:00 ч.

 Видео с фотоапарат - уъркшоп по видеозаснемане с безoгледални камери Panasonic и монтаж на видео | Лектор Ясен Джабиров | 01 юли 9.00 ч. – 16.00 часа
Улицата е твоето студио. По време на видео уъркшопа с Ясен Джабиров Sofia Street Hunters ще си поставим задачата да уловим живота на софийските улици. Целта ни е заедно да създадем видео клип по темата, изучавайки елементите от създаването на една видео продукция. 

Снимачната ни зона ще бъде улица “Цар Иван Шишман”, по която ще се придвижваме и спираме за по-продължително снимане в предварително определени локации. 

Уъркшопът е разделен на два етапа:

Първа част: Заснемане / 9.00 – 12.00 / Улица “Цар Иван Шишман /

Запознаване с възможностите и предимствата на безогледалните камери чрез практически упражнения - заснемане по тема с елементи: настройки, избор на периферия и обективи, базово осветление, планиране на кадър, композиция, движения на камера, импровизация и звукозапис.

Всеки от участниците ще има възможност да ползва осигурени фотоапарати Panasonic Lumix с богата гама от обективи, периферия и звукозаписна техника и да участват в общ проект на различни позиции в екипа за създаването на видео клипа.

Ще снимаме в няколко предварително определени локации по улица “Цар Иван Шишман”, а историята в кадър и зад кадър ще бъде разказана от Милка Делчева - Millita, която ще е и нашият модел и разказвач в клипа.

Втора част: Монтаж на заснетия материал / 13.00 – 16.00 / ФотоСинтезис Арт Център

Монтаж на готовия материал с програмата Adobe Premiere със селекция на кадри, фонова музика, звукови ефекти, ритъм на монтаж, цветни корекции и експорт. 

Целта ни е във финалния клип да комбинираме кадри на всеки един от участниците.


Ясен Джабиров
Ясен Джабиров е видеограф и основател на компанията MaxMedia, която се занимава със създаване на филми, анимация и реклама. Завършил е анимационна режисура. Занимава се с продукция на корпоративни, музикални, рекламни и др. проекти. Създава проектите си като ги режисира, заснема и монтира сам, ползвайки последните тенденции в техническите средства, камери на Panasonic и дронове.  Негови фотографски проекти са  “София от птичи поглед” ,  „16 софийски храма отвисоко” и „Изкуството по софийските покриви


БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 10

ВХОД: БЕЗПЛАТЕН СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ
Уъркшопът е безплатен за желаещите да участват, но след предварително записване. 

КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ:

За да се включите в групата за семинара е нужно да се запишете на photo@photosynthesis.bg до 26 юни.
 
В заявката за участие напишете двете си имена и телефон за контакт, а също и следната информация:
- Защо бихте искали да посетите настоящия семинар? 
- С какво смятате, че ще ви бъде полезен семинарa  с оглед на вашата сфера на дейност?

За нас е важно да получим повече информация за вас и вашите интереси в сферата на видеографията, тъй като семинарът е с ограничен брой участници и няма да имаме възможност да запишем всички желаещи.

В полето subject напишете Seminar Panasonic. 

Ще се свържем с всички одобрени участници, за да ги поканим за включване в семинара.
 

 
Ето го и резултатът:
 

 
Вижте още:

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии