Shake your Rorschach! - Представяне на бира от серията Cosmic Debris IPA на Бял Щърк / 18.05.2019, 20:00 ч. / София

Фотосинтезис Арт Център, кафе-градина | 18 Май 2019 - 19 Май 2019
18 май, събота, Bar Synthesis, бул. Васил Левски 57
20:00 - 24:00ч
Изложба Vernacular MashUp! на Жан-Мари Дона в галерия Синтезис. 
20:00 - 24:00ч


Представянето  на бира от серията Cosmic Debris IPA на Бял Щърк, създадена по повод изложбата на Жан-Мари Дона - Vernacular MashUp!

По време на Европейската ноща на музеите, Галерия Синтезис, Бар Синезис и Бял Щърк ви канят представянето на лимитирано издание на бира от серията Cosmic Debris IPA на Бял Щърк, създадена по повод изложбата на Жан-Мари Дона - Vernacular MashUp!. Дизайнът на етикета е вдъхновен от неговата серия Rorschach. По време на събитието ще можете да разгледате и изложбата в галерия Синтезис, която ще остане отворена до полунощ и да чуете на живо DJ  DELightfull и Kонстантин Василев.

Изложбата Vernacular MashUp! на френския артист, колекционер и издател на фотокниги Жан-Мари Донa включва пет фотографски серии от неговата колекция с намерена фотография. Събирана в продължение на повече от 35 години, тази колекция от над 400 000 изображения, покрива един век от историята на фотографията (1880 – 1980).

DJ DELightfull е един от най-активните търнтейбълисти на българската сцена. Неговите участия варират от парти селекция от фънк, соул и хип хоп до тематични вечери с инструментален джаз хоп и такива, посветени на алтернативни лейбъли като Ninja Tune, и винаги са богато окрасени със скречове и други трикове на два грамофона.

DJ Константин Василев започва увлечението си към грамофонните плочи още в ранното си детство. През 90-те завършва успешно обучение за диджеи към първата българска музикална телевизия "ММ". През 1998 година, заедно с негов приятел стартират авторско предаване за електронна музика в ефирното университетско радио "Алма Матер".Следват множество участия и партита в знакови софийски клубове. Вече над двайсет години, Константин е колекционер, ценител и откривател на качествена музика.Притежава колекция от хиляди винили, във всевъзможни стилове.И до днес не минава и ден, без да си купи поне една плоча.От него можете да очаквате хаус, диско, джаз, лаундж, хип хоп и изобщо музика на високо ниво, за ценители.

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии