Премиера на книгата "Влез в студиото - Първи стъпки" на Иван Масларов - Джъмбо

Photosynthesis | 01 Декември 2022 от 19:00 до 20:00 ч.
Каним ви на официалната премиера на първата авторска книга на Иван Масларов - 01 декември, четвъртък, от 19:00 часа във ФотоСинтезис  София, ет.2

Книгата „Влез в студиото – първи стъпки“ е базирана на дългогодишен опит на автора в областта на студийната фотография и продажбата на осветление. Съдържанието е поднесено на достъпен език, без сложна терминология и е насочено към фотографите, които искат да прекрачат вратата на фотостудиото и да снимат в него.

Може да прочетете за различните актуални типове осветление, за това как да боравите с него и най-вече как да накарате осветлението да рисува, както искате. Фотографията буквално означава „светлопис“, а от фотографа зависи каква светлинна четка да избере за своята творческа визия. Съвети, как да изберете помещението за бъдещото си студио, какво трябва за да го оборудвате, да работите безопасно и комфортно. Ще откриете и някои основни познания за цвета и техниката с която снимате, как да работите със светломер, както и как рисуват най-разпространените аксесоари за контролиране на светлина. Възможността да моделирате със светлина, ще ви донесе безброй приятни часове в студиото.

Ще се радваме да се видим на по чаша вино и да си поговорим за фотография.

// Техника / Представяне | PhotoSynthesis | Ноември 29, 2022

Фотогалерия: Премиера на книгата "Влез в студиото - Първи стъпки" на Иван Масларов - Джъмбо

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии